Matavz-deal (zo goed als zeker) voorbij

Over en uit: Tim Matavz vertrekt niet naar Rubin Kazan. Trainer Rinat Bilyaletdinov heeft er geen vertrouwen meer in dat de Sloveen nog komt. Een harde klap in het gezicht van PSV.

PSV en Rubin Kazan hadden eerder in de maand een akkoord over de transfer. De Russische grootmacht zou 7,8 miljoen euro overmaken naar de bankrekening van PSV. Matavz leek op weg naar de Rubin, maar zijn knie gooide roet in het eten. Hij kwam namelijk niet door de medische keuring.

Onafhankelijke artsen toonden aan dat de spits goed hersteld is van zijn meniscusblessure, maar de arts van de Russen gaf desondanks code rood. Daarop ging de deal niet door. Vervolgens heeft het bestuur niets meer gehoord van Rubin. Een aparte club.

Streep door transfer
‘Op de komst van Matavz reken ik niet meer. We zijn actief met hem bezig geweest. De wedstrijden die ik van hem heb gezien op video, spraken me aan. Ik denk dat hij snel in ons spel zou passen, maar de deal gaat niet door. De clubs konden, voor zover ik weet, uiteindelijk geen akkoord bereiken. Dat vind ik jammer. Maar de onderhandelingen waren langdurig en complex en konden niet tot tevredenheid van beide partijen worden afgerond. We zijn nu op zoek naar een andere speler’, aldus Rubin-coach Bilyaletdinov. (bron: PSV Netwerk)

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>