Oei, oei.. Knie houdt transfer tegen

Shit happends… Een behoorlijke aderlating voor PSV. Spits Tim Matavz werd woensdag gecontroleerd, maar je voelt hem al aankomen… Hij kreeg geen groen licht! Z’n knie blijkt nog niet volledig hersteld te zijn.

De transfer naar Rubin Kazan staat daarmee op losse schroeven. Duitse medici keurden Matavz af. Zijn geopereerde knie is het probleem. Meer medisch onderzoek is nu noodzakelijk.


En nu? Dáág verkoop?
Onduidelijk is nog wat nu. Transfer definitief afgeblazen? Of gokt Rubin er toch op? Volgens zaakwaarnemer Van Ginkel is de transfer zeker niet gecanceld: ”Het is een zaak tussen de clubs, Tim en de club zijn rond. We wachten af wat ze beslissen, er zijn allerlei oplossingen mogelijk en misschien gaat het alsnog door. Wij hebben een verklaring van een onafhankelijke dokter opgevraagd, dokter Heijboer. Hij heeft bevestigd dat Tim zonder problemen betaald voetbal kan spelen. We wachten af, de clubs overleggen vandaag.”


Een rare situatie voor de Sloveen. Vanochtend stond hij ‘gewoon’ op de Herdgang:

Cocu is alles behalve optimistisch:


We blijven nog even in onzekerheid. Wat al wel zeker is: Matavz zit morgen niet bij de wedstrijdselectie voor PSV-Heracles Almelo.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>