Matavz dan toch eindelijk naar PSV.

Hè, hè, eindelijk is het zover: Tim Matavz is speler van PSV. Na wekenlang gedoe rondom zijn mogelijke transfer leek hij niet meer haalbaar, maar nu is het toch zover gekomen. En dat voor een bedrag van 6 miljoen (netto). Niet zoveel als je bedenkt dat Koevermans en Lazovic ook bedragen van die orde kostten.

Toch moet ik nog zien dat hij het gaat maken bij PSV. Het team raakt net lekker op elkaar ingespeeld en ik vraag me af of we hier nou echt een groot talent hebben binnengehaald, of gewoon het beste ‘overgebleven’ talent, na bijvoorbeeld Sigtorsson. Toch is het goed voor alle betrokken partijen dat hij nu komt, en met een aanval van Toivonen-Wijnaldum-Mertens-Matavz-Lens/Labyad moet je gewoon kampioen worden.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>