Ruben Betancourt ook op weg naar PSV.

Alsof de hele soap rondom Matavz nog niet genoeg is, zit er nog een heel verhaal achter. Zo blijkt namelijk dat Teixera, de gewenste opvolger voor Matavz bij Groningen, niet alleen naar Nederland is gekomen. Ruben Betancourt, een 18-jarige spits die sowieso al aan het eind van het jaar zou komen, is namelijk met hem meegereisd. Dit laat hij zelf ook weten via Twitter. Dikke kans dus dat hij vandaag of morgen aansluit bij de selectie, en helaas is de kans ook vrij groot dat Brands dit als dé spits gaat presenteren. En tenzij dit een weergaloos talent is heeft hij dan gewoon gefaald in dezen, aangezien PSV niet zit te wachten op een talent maar op een spits die er meteen staat.

Update: 4 minuten na mijn berichtje: http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagina/Ruben-Bentancourt-vier-jaar-naar-PSV.htm

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>