Pieters blijft, Matavz komt niet.

Erik Pieters blijft bij PSV, Tim Matavz blijft bij FC Groningen. Dat zijn de belangrijkste nieuwsfeiten naast de overwinning van PSV op Excelsior. Dat eerste zal voor de supporters wel te accepteren zijn, aangezien Pieters een goede schakel vormt met ‘Mini-Messi’ Mertens, en hij waarschijnlijk na het EK ook nog wel een aardig bedrag zal opbrengen.

Wat echter een stuk minder nieuws is, is dat Matavz niet naar PSV komt. En dat vind ik wel schadelijk, aangezien Brands en co. al sinds december op zoek zouden moeten zijn naar een spits, en er nu twee dagen voor het einde van de transferperiode nog niemand is. Ook Rutten maakt zich hier terecht boos over: ‘In mei hebben we een beleid uitgezet en gesteld dat er zeker een scorende spits gehaald moet worden. We hebben zo’n speler nog niet en je maakt niet voor niets beleid.’

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Pieters blijft, Matavz komt niet.

 1. Ollielollie

  Diep en diep triest dat Brands zo lang blijft wachten met het aantrekken van een scorende spits..

  Ja laten we een ‘talant’ uit zuid-Amerika huren, kan hij een jaar later door Arsenal verkocht worden voor een kapitaal en PSV verdient er niks aan! En dan nog maar hopen dat hij zijn talent uit!

  Kies toch gewoon voor Matavz! Een jonge spits met erg veel potentie en een hoog scorend vermogen… Samen met Mertens, Toivonen en Lens een dodelijke combinatie voor de andere clubs!
  Dus Brands, niet zeuren over die 1,5 miljoen extra en gewoon 7 miljoen bieden en je wordt op je sloffen kampioen…

    /   Reply  / 
 2. Geri

  Het is misschien wel jammer, maar ik vind het wel een goed signaal dat PSV niet nog eens een nieuw en verhoogd bod heeft neergelegd. Overigens vind ik dat Nijland z’n hand heeft overspeeld, hij dacht dat PSV na de torenhoge transfers van Strootmans en Mertens uiteindelijk toch wel over de brug zou komen voor Matavz. Het is trouwens wel lullig voor de spits van Groningen die alweer het slachtoffer wordt van een spelletje blufpoker. Ben benieuwd hoe gemotiveerd ie nog op het veld staat … Of zou er toch nog een deal komen? Dan moeten ze wel een diplomatieke smoes verzinnen om Groningen (Nijland) geen gezichtsverlies te laten leiden.

    /   Reply  / 
 3. Ollielollie

  Ik hoop dat er idd een deal komt..
  Het moet maar eens afgelopen zijn dat de middenmoter clubs onzinnig hoge prijzen gaan vragen voor hun spelers als een topclub een bod doet…
  Het gaat tenslotte om mensen en niet om de financiele kas van de club te spekken!

    /   Reply  / 
  1. jaap "nou ja goed, natuurlijk stam ".

   Dit is toch echt ongelofelijk. De arrogantie van de “topclub” .
   Na een paar jaar wel vette winst behalen met een speler die uiteindelijk door psv voor veel meer miljoenen wordt verkocht na er veel plezier van te hebben gehad.
   Maar” middenmoter” clubs moeten tevreden zijn met een schijntje.
   Zeker net als met robben jaren terug. Wat een arrogantie zeg.
   Scout dan zelf gelijk goed. Het lijkt ajax wel, voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.

     /   Reply  / 
  2. appie happie

   zot toch op,TOBCLUP zal je bedoelen..matavz is aan iets beters toe dan een middelmatige provincieclub,wat het nu is..gewezen topclub..je zult het wel zien wanneer jullie psv in de euroborg wordt afgeslecht,door jawel tim matavz..

     /   Reply  / 
 4. Hammer

  Gewoon voor Musa gaan van VVV, goeie speler veel talent, waarschijnlijk niet zo duur en dan kan je ook nog een goede verdediger halen want dat is zeker ook heeeeeel hart nodig.

    /   Reply  / 
 5. hendrik

  treurig ,zo lang de tijd om een spits te halen en dan sta je nog met lege handen.dat wil zich een top club noemen,dat wil europees voetbal spelen.wat een amateuristisch beleid.goed nog een kans,haal bulikyn dan heb je tenminste een spits.

    /   Reply  / 
 6. Wendy

  Uiteraard zal het meespelen dat Stef maar niet wordt opgesteld en nu waae is verhuurd naar Nec. Stef is een nog betere speler als Matavz en kan zeker tussen de 30 en 40 competitie doelpunten per seizoen voor PSV maken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>