Ekong komt eventueel nog defensie versterken.

William Ekong is nog steeds in beeld bij PSV, maar PSV legde even de prioriteit bij een paar andere aankopen. Nu zit de jonge verdediger van Tottenham dus nog te wachten op een eventuele verhuurperiode aan PSV. Dit zegt hij er zelf over: ”Ik heb twee weken geleden een positieve stage afgelegd bij PSV. Ze gaven aan dat ze me graag een jaar zouden willen huren. Maar gezien de laatste ontwikkelingen weet ik nog niet of dat er nog van komt. Het gaat momenteel erg lekker bij de Spurs en dit is natuurlijk ook een geweldige club om voor te spelen. Ik moet wel zeggen dat alles erg goed geregeld was gedurende mijn verblijf in Eindhoven. Ik wacht het nu allemaal maar even af. Wie weet wat er nog kan gebeuren de komende weken.”

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Ekong komt eventueel nog defensie versterken.

 1. benno25

  kom maar altijd welkom

    /   Reply  / 
 2. Real PSV

  En arnoutovich.. Ook welkom!? 5 keepers.. Halve ere subtop leeggekocht… PSV lachertje!!

    /   Reply  / 
  1. PSV Eindhoven

   arnautovic is een aanvaller vriend

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    Is hij geen keeper?

      /   Reply  / 
 3. appie happie

  arnoutovic is een debiel..daar krijgt psv nog veel mee te doen..ik zou er niet in tappen..

    /   Reply  / 
 4. Hilko

  Is die messi niet iets?

    /   Reply  / 
  1. PSV Eindhoven

   bij jij een mongooltje ofzo? we financiele problemen en dan vraag jij of messi niets is? messi is meer dan 80 miljoen waard geloof ik.. en sowieso ook al was deze spits 10 miljoen waard dan konden we hem nog nie kope

     /   Reply  / 
   1. Hahaha

    De gemeente heeft wel 80 miljoen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>