Eén club concreet voor Engelaar.

Volgens Marcel Brands heeft er pas één club serieuze interesse getoond in Orlando Engelaar. Nog niet serieus genoeg overigens om ook een bod bij PSV neer te leggen. Het vermoeden bestaat dat het gaat om Newcastle United, de club waar PSV laatst succesvol tegen oefende (1-3). In Engeland waren ze erg onder de indruk van zijn spel en de club zit verlegen om middenvelders. Het zou, hoewel op een wat lager niveau, een mooie club voor hem zijn, waar hij bovendien zijn salaris gewoon kan aanhouden. Voor PSV zou het een goede club zijn omdat ze waarschijnlijk nog wel wat geld hebben liggen om aan de afkoopsom te voldoen. Omdat vaste bronnen Rik Elfrink en Thijs Slegers beide op vakantie zijn zullen we het echter met geruchten moeten doen tot er een officieel bod is neergelegd.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>