Aankopen laten genialiteit meteen zien.

Tja, dat zul je dan altijd weer zien hè. Dan kraak je twee spelers af, die vervolgens ook nog een heel belabberde tweede helft spelen, en dan maken ze zowaar in de slotfase de enige doelpunten waardoor we de wedstrijd nog winnen ook. Maar genoeg daarover, de nieuwe spelers, die doen er toe. En wat wáren ze goed, en wat spéélden ze aantrekkelijk! Van achter mijn televisie heb ik regelmatig moeten applaudisseren, omdat er werkelijk briljante acties gemaakt werden door met name Mertens en Wijnaldum.

Eerlijk is eerlijk, wij zijn ook weinig attractief voetbal gewend de laatste jaren, maar het voetbalplezier spatte van deze jongens af. Mertens liep zijn mannetjes voorbij alsof ze er niet stonden, net als Wijnaldum die eigenlijk exact dezelfde kwaliteiten als Toivonen heeft, maar dan zonder het irritante gedrag. Misschien ben ik wat al te enthousiast, maar dit zijn spelers (ook Strootman) waarvoor je naar het stadion komt.

Ze hebben voetbalverstand, iets wat bijvoorbeeld Manolev volledig ontbeert. Daarom zal er achterin echt nog vers bloed moeten komen, want als je het moeilijk hebt tegen Eindhoven zal dat tegen toppers uit de Eredivisie niet anders zijn. Conclusie: PSV-fans hebben alle recht om met veel zin naar het nieuwe voetbalseizoen te verlangen.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Aankopen laten genialiteit meteen zien.

  1. gianny

    psv wordt kampioen dit jaar

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Dat is vlug terwijl er in 2012 nog veel wedstrijden worden gespeelt.

        /   Reply  / 
  2. Ron

    En daar zit het hem dus.. De áánkopen moeten het doen? Een talent uit België (die een half seizoen geleden zo dolgraag naar de beste club uit de ere, Ajax, wilde!?) en het grootste talent van Feyenoord zonder blikken of blozen weggelokt!? Vorig seizoen zouden berg en
    Lens het toch gaan doen? Ook al miljoenen geïnvesteerd en PSV zou zo kampioen worden! Nee, PSV teert net als Ajax (tot afgelopen seizoen) op het verleden.. Plek 4, plek 3, plek 3.. En nu moeten weer de aankopen het doen.. En daar ben je als suporter trots op!? Ik zou me bekocht voelen!! Al 3 seizoenen anti voetbal, geen prijzen en het ergste (tenminste dat vindt een ajacied) geen enkele zelf opgeleide speler! Kont vol schuld en maar kopen… Ik kan me niet voorstellen dat je als psver niet af en toe jaloers naar Enschede, Amsterdam of Rotterdam gluurt!!

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Nou toen ik een dag na jullie kampioenschap zag wie jullie meteen wilden aantrekken, schrok ik wel even ja. En nog steeds vind ik het heel vervelend dat Janssen een tegenstander van ons blijft. Maar voor de rest: hoeveel heeft Twente zelf opgeleid? Waar is Feyenoord vorig jaar geëindigd? Hoe lang is Ajax met al zijn eigen talenten geen kampioen geworden? Neuh, jaloers niet. Dát we aankopen moesten doen was wel duidelijk. MVP vd eredivisie weg, en als er goede jeugdspelers waren geweest naast Tamata en Labyad hadden ze zeker vorig seizoen wel een kans gekregen. En als je dan toch aankoopt, doe het dan goed. Flink geïnvesteerd, heel flink, maar wel in de juiste jongens. En ik kraak Toivonen niet af, die speelde prima. Maar je kan toch niet ontkennen dat hij irritante trekjes heeft? Nou, die heb ik bij Wijnaldum nog nooit gezien.

        /   Reply  / 
  3. Ron

    En gelijk manolev en de blonde held van vorig seizoen maar afbranden!? Wat een niveau!

      /   Reply  / 
  4. Ron

    Toen ik vorig seizoen zei dat toivonen een matennaaier was, viel je nog over me heen.
    Ik blijf liever fan van een club met eigen spelers dan een club die óók dit haar wéér miljoenen uitgeeft aan aanvallers en wéér geen kampioen wordt. Jullie lachen wel over het geen kampioen worden van ons, maar wij liepen met dat eigen talent de schaal mis op 1 (doel)punt. Jullie met de miljoenenploeg gaven 9 á 10 punten vóórsprong weg en presteren het 3e of 4e te worden! En dus áchter de ploeg met de jeugd!
    Twente leidt ook niet zoveel op maar doet ook geen miljoenenaankopen. PSV is het Real van Nederland. Kopen en afserveren in 1 seizoen! Precies als jaren 80 en 90.
    Komend seizoen lekker juichen voor ex utrcht en ex Feyenoord spelers!! En wéér geen CL!! Mort je als fan toch een pokke gevoel geven???

      /   Reply  / 
    1. Jona

      Ach, als je 14 keer kampioen wordt in de laatste 25 jaar dan is het makkelijk verwerken hoor.

        /   Reply  / 
      1. Hahaha

        Ja en over 100 jaar mischien de 3e ster ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha malle jongen.

          /   Reply  / 
        1. hahaha hahahahaha

          wwwwwhhhhhhhaaaaaaaaaaa gggggrrrrraaaaauuuuuuwwwwww wwwwaaaafffff

            /   Reply  / 
  5. Luuk

    HAHAHA PSV het Real van NL? wij kopen 3 top spelers voor 18 miljoen en we moeten nog zien of dat ze lukken terwijl jullie sulejmanie kopen voor ook 18? (weet ik niet zeker kan ook 16 zijn) die er helemaal niks van bakt, en alle PSV fans die ik 8 jaar geleden zag zie ik nu ook, bij Ajax zijn nu 3x zoveel supporters als normaal. En dat noem ik succes supporters! Daarbij geen enkele eigen opgeleide spelers dus: Bakkal, Labyad, Mokthar, Wuytens, Tamata en Zeefuik komen niet uit de jeugd van PSV? dat zijn er toch echt 6 misschien niet allemaal basisspelers maar Ajax zet janssen er toch ook in is toch ook een aankoop? dat is gewoon een betere voetballer en dan maar niet uit eigen jeugd. Als team wil je gewoon winnen maakt niet uit zo. En voor de Ajacieden die nu over Toivonen zijn gedrag beginnen of Manolev zijn kwaliteiten, zo voelde wij ons ook heel lang met Suarez, en Anita en Ebicilio spelen de sterren van de hemel zeker of misschien kun je nu een keer die arrogantie op zij zetten en iemand anders een keer gelijk geven in plaats van je nu nog verder voor schut te zetten!

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Ha ha ha ha ha wat een CALIMERO gelul ha ha ha whaaaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha.

        /   Reply  / 
    2. mike

      labyad is wel uit de eigen jeugopleiding

        /   Reply  / 
      1. aks

        ha ha ha ha Labyad daar mag je apetrots op zijn ha ha ha ha ha.

          /   Reply  / 
        1. Luuk

          Alsof Labyad slecht is? nee als je nu Engelaar of Issakson had genoemd waar je niet trots op mag zijn klopt. maar dit slaat eigenlijk nergens op?

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>