Ibrahim heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek.

Dat vind ik nou wel leuk: voetballers die niet alleen blij zijn dat ze de kans krijgen bij PSV, maar er ook nog eens vanuit gaan het team naar een hoger plan te kunnen tillen. Zoals onze nieuwe aankoop Rabiu Ibrahim, de 20-jarige Nigeriaan die PSV volgens eigen zeggen aan de titel gaat helpen: “Ik ben topfit en het is aan de coach om daar gebruik van te maken. Als hij me nodig heeft, dan zal ik er staan.”

Hoewel hij toegeeft dat hij vreemd opkeek toen PSV hem binnenhaalde, ervaarde hij het niet als een schok: “ik weet dat ik het niveau heb om voor PSV te spelen. Ik moest alleen een kans krijgen en die kans krijg ik nu, omdat God het zo wil.”

En voor de mensen die nog niet overtuigd zijn en twijfelen aan de capaciteiten van een jongen die het bij Sporting niet haalde, daarop het volgende: “De voorzitter van Sporting die mij na het WK in 2007 had gekocht, vertrok afgelopen zomer. Omdat mijn concurrent vervolgens aanvoerder werd, was het verhaal voor mij over. Ik mocht transfervrij vertrekken en moest op zoek naar een nieuwe club.” En die heeft hij dus gevonden, en hopelijk hebben wij daarmee de opvolger gevonden voor Toivonen, zijn woorden zijn in ieder geval veelbelovend.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ibrahim heeft aan zelfvertrouwen geen gebrek.

  1. Koef

    Zijn er ergens beelden te vinden over deze relatief onbekende…?

      /   Reply  / 
    1. Klaas

      welke onbekende wilt u hebben

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>