PSV handelt weer eens traag.

Nou hebben we eindelijk weer eens een jong talent rondlopen waar echt iedereen van onder de indruk raakt, en dan wordt er weer traag gehandeld door PSV. Het geval wil namelijk dat Ibrahim volgende week 20 jaar wordt en als hij dan een contract tekent moet hij minstens vijf ton verdienen. Als hij deze week tekent kan dat voor de helft. En als je toch jarenlang Jan Kromkamp voor 1,5 miljoen bij het tweede hebt laten rondlopen kan je deze jongen toch wel 250.000 euro bieden. Snel handelen dus, we kunnen wel een goede middenvelder gebruiken. Momenteel voldoet tenslotte alleen Hutchinson.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “PSV handelt weer eens traag.

  1. Escobar

    Denk dat ze het over de EL-wedstrijd tegen Glasgow willen tillen. Vrijdag de presentatie. Dat verwacht ik tenminste.

      /   Reply  / 
  2. Waterdrinker

    Wie zegt er nou dat PSV traag handeld? Ik kijk ook iedere dag of er al berichten zijn dat Marcel Brands het rond heeft weten te krijgen en voor mijn gevoel gaat het wel traag, maar er zal een hoop werk mee gepaard gaan… Misschien is het zelfs wel al lang rond maar willen ze e.e.a. nog even niet bevestigen. Ik kan niet in de PSV keuken kijken! Jij wel?

      /   Reply  / 
    1. Battery

      Idd! Het is pas te traag als hij verjaard is. En alle paperassen in een week rond krijgen, noem ik niet traag.
      En wie weet is Ibrahim wel aan’t bluffen, en wil hij juist expres een weekje wachten/ rekken?

        /   Reply  / 
  3. Paul Postuma

    Wat ik vreemd vind is dat hij als groot talent wordt gezien die door de Europese top gevolgd werd maar hij koos voor sporting geloof ik en daarna is er geen club meer geintresseerd (ja Telstar en PSV).
    Overigens ben ik erg blij met Brands. Hij heeft het toch voor elkaar gekregen om enkele spelers hun contract te laten verlengen zodat ze later meer kunnen opbrengen en in ieder geval niet transfervrij weg kunnen.

      /   Reply  / 
  4. Hammer

    Manolev, is toch wel erg slecht. of is die gewoon een goede back die elke week word omgekocht door de mafia om te blunderen?????????????????

      /   Reply  / 
  5. Paul

    en toch zijn ze op tijd ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>