PSV en Malmö bereiken akkoord over Toivonen

PSV en Malmö FF zijn het eens geworden over de transfer van Ola Toivonen, melden Zweedse media en De Telegraaf. De transfersom ligt rond € 4 miljoen. De Telegraaf gaat uit van € 4,5 miljoen. De speler moet er nu zelf nog uit komen met PSV, maar gezien het enthousiasme dat hij al meerdere malen getoond heeft zal dat wel loslopen.

Hieronder een filmpje met twee goals van Toivonen.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV en Malmö bereiken akkoord over Toivonen

  1. echt psv

    Nou jongens we hebben iets gekocht, nu hopen dat hij iets beter is dan die twee kneuzen die daar voor in al langere tijd rond lopen.

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    Ben met je eens lazovic is een kneus maar koevermans komt gewoon tekort voor dit niveau maar heeft wel een goede inzet hij kan er ook niks aan doen dat ie naar psv is gehaald. Hij komt wel tekort daar heb je gelijk in maar een kneus vind ik wat ver gaan. Maar goed we zullen zien wat onze “top scout” reker heeft gehaald ben heeeeeeeeeeeel benieuwd………………….

    Ps weg met die andere zweed en ramos in het doel want och och och hij heeft zijn eerste redding van het seizoen gemaakt in spanje in een oefenwedstrijd Isaksson komt ZWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR te kort

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>