Transfermarkt: Gejokkebrok en onwillige Belgen

Ik had de hoop dat Jan Reker in 2009 wat minder in het nieuws zou komen. IJdele hoop, de eerste dagen van 2009 is de PSV-directeur niet uit de headlines weg te slaan. Was gisteren de supportersvereniging nog boos, vandaag is het de beurt aan Henk ten Cate.

Want volgens Ten Cate is Reker aan het jokken. De PSV-directeur heeft laten weten dat Panathinaikos, de club van Ten Cate, Mike Zonneveld gratis wil overnemen. Volgens Ten Cate klopt hier niks van. Maar Ten Cate heeft het over een huursom, terwijl Reker het over een koopsom had volgens mij. Verwarrend allemaal..

En dan die Belgen. Eerder lieten we al weten dat drie spitsen uit de Belgische competitie niet naar PSV komen. In dat rijtje is nu een vierde speler aangeschoven. Want ook Elyaniv Barda van Racing Genk vertrekt niet naar PSV. En dus zoekt PSV de Belgen zelf maar op, de selectie is vanochtend vertrokken naar La Manga, waar vrijdag Anderlecht wacht.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Transfermarkt: Gejokkebrok en onwillige Belgen

  1. echt psv

    Hij zal altijd een leugenaar blijven, deze man maak misbruik van zijn machtspositie dat zelfs de RVC voor hem op de knie gaat.
    Verder snap ik niet dat een club zonneveld nog zelfs gratis zou willen als ik Panathinaikos was zou ik nog geld bij vragen.

      /   Reply  / 
  2. skiette willy

    jonge jonge beetje dimmen over deze fijne man is een icoon voor psv!!!

      /   Reply  / 
  3. jaap

    Dus een icoon mag de club van binnenuit kapot maken en maar roepen wat ie wilt zonder ook maar te denken of ie het wel na komt. Deze man is een oppertunist maar dan wel van de verkeerde soort. Er is geen club waar de directeur meer in het nieuws is als zelfs de trainer. En wat is er inderdaad met de rvc gebeuerd ????????? Leven ze nog wel …………..

      /   Reply  / 
  4. soulman

    reker is en blijft een leugenaar heeft nooit kontakt gezocht met chelsea over alex hij kan beter opstappen samen met zijn vriend stevens die weer geen begrip toond voor mendez zijn zieke moeder. stevens ga liever naar duitsland.

      /   Reply  / 
  5. jaap

    Mendez is een ander verhaal die doet en laat maar wat ie wilt en met ze moeder is altijd net iets als ie moet terugkeren dat ze ziek is geloof ik wel maar is wel heel toevallig dat het elk jaar is aan het einde van de winterstop en begin van het seizoen. Maar de heer reker is in idd een leugenaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>