PSV wil Roy Makaay

PSV is erg nadrukkelijk op jacht naar een ervaren aanvalsleider en de Eindhovenaren hebben het oog laten vallen op Roy Makaay. De 32 jarige spits van Bayern Munchen mag waarschijnlijk aan het einde van het seizoen voor een zacht prijsje vertrekken uit Zuid-Duitsland.

Omdat der Rekordmeister dit jaar naast alle prijzen lijkt te grijpen gaat de bezem door de selectie. De Duitsers zouden interesse hebben in de Italiaan Luca Toni. Mocht deze naar Bayern komen, dan mag Makaay vertrekken.  Volgens ingewijden zou Das Thorphantom  tussen de vier en vijf miljoen euro kosten. Met een eventuele komst van Makaay lijkt het vetrek van Kluivert uit Eindhoven aanstaande. Koeman liet eerder al doorschemeren duidelijkheid te hebben over de toekomst van Kluivert maar wat zijn toekomst inhoudt maakt PSV pas na de competitie bekend.

 

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV wil Roy Makaay

  1. farid

    makaay is een topspits!! halen die handel!!!! hoop oook dat lucas erbij komt. met hem en ryce en makaay zal psv denk ik sterker worden mits alex en farfan en gomes blijven en cocu een jaar doorgaat!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>