Chris van der Weerden naar FC Eindhoven

EINDHOVEN – Oud-PSV’er Chris van der Weerden tekent voor een seizoen bij FC Eindhoven dat uitkomt in de Jupiler League. Daarnaast zal hij zich ook in een trainingsplunje hijsen om de E-jeugd van PSV te trainen. De laatste weken hield Van der Weerden zijn conditie op pijl door mee te trainen met Jong PSV.


Van der Weerden; ras-Eindhovenaar.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>