Patrick Kluivert nieuwe spits PSV?

EINDHOVEN – De teleurstelling na de zeperd van PSV tegen FC Twente is binnen enkele uren omgeslagen in een mix van hardnekkige geruchten en verbazing. Ronald Koeman heeft inmiddels bekend in gesprek te zijn met Patrick Kluivert, de oud-Ajacied die bij zijn huidige club – het Spaande Valencia – mag vertrekken.


Patrick Kluivert in betere tijden (tijdens zijn
presentatie bij Valencia).

Meningen verdeeld

Patrick Kluivert heeft inmiddels aangegeven een overstap naar de Lichtstad te zien zitten als schijnen de meningen over de mogelijke transfer van Kluivert naar PSV verdeeld. Op het supportersforum http://www.psv.netwerk.to/ wordt er inmiddels met stevig woordgebruik geschoten tussen voor- en tegenstanders.

Valckx: hij komt…?

Tijdens de persconferentie – na afloop van FC Twente – PSV – kwam het hoge woord eruit bij trainer/coach Ronald Koeman: Patrick Kluivert staat op het verlanglijste van de Eindhovense landskampioen. Stan Valckx – manager spelerszaken bij PSV – uitte zich wat gedetailleerder over de mogelijke komst van Kluivert; er is inmiddels gesproken met de ex-international en slechts financiele menigsverschillen schijnen nog roet in het eten te kunnen gooien.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>