Strijdlust ontbreekt volledig bij PSV.

Het sportjournaal had ik even gemist vanavond, maar vermoedelijk heeft het volgende item daar in gezeten. Vol ongeloof heb ik kennis genomen van dit filmpje. Pieters, Engelaar en Toivonen worden naar de recente ontwikkelingen gevraagd. Hun reacties zijn veelzeggend, geen enkele strijdlust. Orlando vormt het toppunt, die zichzelf volledig parodieert, voordat hij weer in zijn (mede door ons betaalde) peperdure bolide stapt.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Strijdlust ontbreekt volledig bij PSV.

 1. Nilo

  Leuk die ‘Bryan Ruiz pet’ van Toivonen

    /   Reply  / 
 2. Paul

  straalt inderdaad geen bal uit…. Ola snap ik nog wel, die zal er wel moe van worden van al die vragen over zijn overtredingen. Maar Engelaar als aanvoerder zou de pers toch te woord moeten staan met goede uitspraken.

  Pieters is de enige die een beetje reëel over komt

    /   Reply  / 
 3. PSVFanF

  Jeeses, wat een papzakken, Pieters is nog oké…

    /   Reply  / 
 4. de FEYENOORDER

  nou zeg Rutten ziet in Toivonen een belangrijke speler en spaart hem voor de eredivisie resterende wedstrijden.Want Rutte weet dat hij van alle foefjes in huis heefd als het niet zou lukken om goalen te maken.Laten wij dan ook eens hopen dat de scheidsrechters eens goed gaat opletten met het gemene spel van dit Pisvee dit is toch herhaaldelijk getoond op de tv maar ook nog toegegeven door de dsbetreffende scheidsrechter die de wedstrijden van dit PISVEE gefloten hebben Dus KNVB laat nu eens de wedstrijden eerlijk verlopen geef hiervoor de scheidsrechter de opdracht om eerlijk te fluiten en desnoods kaarten uit te delen.enwel lettend op Toivonen duddelzak en Engelhaar zij weten van wanten.

    /   Reply  / 
 5. mvh

  Ola Toivonen is een echte vent. Al dat gezeik van Studio Ajax. Beetje ziek al die stemmingmakerij. Is er in Amsterdam niet genoeg te doen ?
  Heel triest, maar ja wat wil je, al jaren het meeste te besteden en nog geen titel. Als el Hamdaoui zijn man wegzette of Suarez zich weer eens liet vallen hoorde je ze niet. Toivonen is een goede prof en speelt om te winnen. Hadden we er zo maar meer. Dus lekker laten zeveren die Ajax kliek, dat ze nog langs mogen komen op de Herdgang die zeveraars.

    /   Reply  / 
  1. Sympho

   Opzouten met die Toivonen! Zout toch op man

     /   Reply  / 
 6. mvh

  Als we kijken naar het huidige PSV dan missen we toch echt een paar mannen die de strijd aangaan. Ik zie hiernaast een rijtje staan:
  Alex, Cocu, Ooijer, Mendez, Gomez, Culina en Van Bommel. Allemaal geslepen winnaars. Als ik daar tegenover zet: Isaksson, Pieters, Manolev,Marcelo, Engelaar en Bakkal, dan zijn we snel uitgepraat. Als ik profvoetballer was en in hun positie was dan ging ik nog 5 wedstrijden me het schompes lopen voetballen. Ze zijn zo bevoorrecht om te mogen voetballen op dit niveau, hebben alles wat wenselijk is en lopen dan zo te spelen ? Ik begrijp gewoon als mens hier helemaal niks van. Als je Engelaar ziet instappen. Wat een drama. Geen enkel zelfvertrouwen, geen trots, niks. Alleen maar centen en desinteresse. Zou die jongen zelf nu nooit in de spiegel kijken ?

    /   Reply  / 
  1. Sympho

   Ja, dan oefend ie alle cliche onzin die ie voor de tv uitkraamd na weer een bagger wedstrijd..

     /   Reply  / 
 7. de FEYENOORDER

  Rutten dekt dat dit PISVEE de titel pakt ,wat een lachertje hij heefd niet alleen een grote kromme neus maar ook een grote mond.Mischien dat hij weet dat hij de scheidsrechters op hun hand hebben maar qua spel zeer zeker niet,vervolgens zegt hij dat TOIVONEN weer kan spelen dit zal het nederlandse voetbalpubliek niet zo leuk vinden met dit blonde varken.scheidsrechters let op het varken komt er weer aan van dit PISVEE.

    /   Reply  / 
 8. de FEYENOORDER

  En RUTTE wat als jullie op de derde plaats eindigen achter FC TWENTE naar welke club ga je dan want dan kan je eindhoven wel vergeten daar wordt je meteen weggetrapt.Je hebt toch al een voorproefje gehad afgelopen ZOndag tegen HEEREVEEN hoe de supporters tegen je tekeer gingen,Wat een supporters van dit PISVEE.RUTTEN niet ouwkutten blijf normaal en denk verder want PISVEE kan voor jou snel voorbij zijn.

    /   Reply  / 
  1. Paul Postuma

   @de FEYENOORDER: hoe oud ben jij eigenlijk?

     /   Reply  / 
 9. de FEYENOORDER

  Waarom wil je weten hoe oud ik ben?omdat ik zo op de hoogste ben met het gemene en valse spel van dit PISVEE,en dat ik zeker weet dat PISVEE geen kampioen wordt met deze spelers.Nou ik wil je dit zeggen als je even oud bent dan mij heb je vast en zeker ook zoveel verstand van voetbal …dus met andere woorden ben je geen fan van pisvee..geduld moet je hebben knul.

    /   Reply  / 
  1. Paul Postuma

   @ de feyenoorder: ik wilde dat weten, niet omdat ik PSV fan ben of omdat ik in discussie wil treden met je over jou overduidelijk verstand van voetbal, maar omdat je zinsopbouw zo slecht is en vol met spelfouten staat.

     /   Reply  / 
 10. Sympho

  Ohh en ik kan me voorstellen dat een team van alles en nog wat te kort komt, maar NOOIT qua strijdlust!.

  ..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>