Stevens heeft geen PSV-clausule

huub-stevensDe berichten over een ontsnappingsclausule in het contract van Huub Stevens blijken niet waar te zijn. De trainer van HSV zou in zijn contract hebben staan dat wanneer PSV zich voor de oefenmeester zou melden hij zonder financiële verplichtingen per direct de overgang naar Eindhoven zou kunnen maken. De club uit Hamburg liet gisteren weten dat dit klinkklare onzin is. Hierdoor is een overgang van Stevens naar Eindhoven op korte termijn bijna uitgesloten.

Stevens heeft het erg naar zijn zin in Hamburg dat op dit moment tweede staat in de Bundesliga. Toch
heeft Stevens er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag terug zou
keren naar de club waar hij 18 jaar heeft gewerkt. Ook PSV ziet een
toekomstige samenwerking wel zitten, de vraag is alleen of ze tot volgend seizoen op Stevens willen wachten en in de tussentijd een tussenpaus willen aanstellen.

Sowieso kun je je afvragen of we in Eindhoven (weer) een coach willen hebben die zo gemakkelijk van nest naar nest fladdert. Geef mij maar een trainer met clubliefde en principes, iemand zoals Stevens dus.

meer: Huub Stevens | Trainers


zie ook:
Huub Stevens: 'Waarschijnlijk mijn laatse seizoen'
Erwin Koeman tussenpaus, Stevens volgend seizoen
Huub Stevens held in Hamburg

HOT oktober 2007
Het AD: 'Stam had voor PSV moeten kiezen'
Al Qaida dreigt met aanslagen in stadions
Hiddink kost Engelsen € 2 miljard

rss2.0 Abonneer je op PSV.blog.nl met RSS

Add to Technorati Favorites

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Stevens heeft geen PSV-clausule

  1. Bas

    Overigens van de site van Bild (http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bundesliga/vereine/hsv/2007/11/07/stevens/bild-interview-fortsetzung-t2,geo=2884690.html):
    BILD: Der HSV möchte gerne verlängern. Bleiben Sie länger als bis Sommer?
    Stevens: „Ich weiß nicht, was im Juni ist. Sportlich und privat. Ich habe gerade Eindhoven abgesagt, einem Verein, der mir viel bedeutet. Ich habe mich Sonntag mit meiner Familie beraten. Aber mir war immer klar, dass ich meinen Vertrag in Hamburg nicht breche. Bald werde ich mich wieder mit der Familie zusammensetzen und dann gucken wir, ob ich in Hamburg bleibe.“

    Vertaling:
    Bild: HSV wil graag verlengen. Blijft u langer dan tot deze zomer?
    Stevens: “Ik weet nu niet hoe het in juni is. Sportief en persoonlijk. Ik heb Eindhoven (PSV dus) al afgezegd, een vereniging die voor mij veel betekent. Ik heb zondag met mijn familie overlegd. Maar het was voor mij altijd al duidelijk dat ik mijn overeenkomst in Hamburg niet verbreek. Ik zal snel met mijn familie gaan overleggen en dan kijken wij of ik in Hamburg blijf.

      /   Reply  / 
  2. BlogBoer

    Blijkbaar is hij dus wel gepolst, anders hoeft hij ook niet af te zeggen. Toch ben ik benieuwd of Stevens in zou zijn voor een constructie waarbij hij pas volgedne zomer naar Eindhoven zou komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>