Ten Hag vrijwel zeker naar PSV.

Zowel De Tubantia als De Telegraaf meldt vandaag dat Erik ten Hag zijn ontslag heeft ingediend bij FC Twente. Hij zou een clausule in zijn contract hebben waardoor hij bij positieverbetering Enschede mag verlaten (gelukkig vinden ze bij Twente dat de overstap naar PSV daar onder valt). Hij zou een contract tekenen voor 3 jaar.

Tussen 2006 en 2008 werkten Rutten en Ten Hag al samen bij FC Twente. Andere gewilde assistenttrainers van de nieuwe trainer van PSV zijn René Eijkelkamp en Wim Kieft. Ik heb er wel vertrouwen in dat met 2 van die 3 namen als assistenten (ik betwijfel of ze alledrie komen) we het technische plaatje voor volgend jaar goed voor elkaar hebben.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ten Hag vrijwel zeker naar PSV.

  1. Marcel

    Rot streek van zowel Rutten als Ten Hag.
    Gewoon geniepig die Fred. Hij weet dat Erik hoffdtrainer wordt als McLaren weg gaat en dan flikt hij dit.

      /   Reply  / 
  2. Janny

    Jan Reker deugt al helemaal niet. Wat voor een club is dat PSV toch geworden? Van correct handelen heeft Reker nog nooit gehoord. Wat Rutten en en Hag betreft: oprotten en nooit meer in Twente komen. Ik dacht altijd dat Erik als Twente-man ons zo iets niet zou flikken. Hopelijk wordt het een Schalke verhaal voor de boys.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>