Nijland en Vukovic zijn belangrijk.

Dit seizoen zou wel als het seizoen van de waarheid gezien kunnen worden voor Stef Nijland en Jagos Vukovic. Beide spelers zijn als talenten binnengehaald bij PSV, maar hebben zich nog allesbehalve bewezen. Wat dat betreft is het leuk om te zien dat Nijland vandaag tegen Valenciennes de enige Nijmeegse goal maakte (mooie vrije trap, eindstand 1-1) en Vukovic de gelijkmaker binnenwerkte tegen Malaga (eindstand 1-2). Laatstgenoemde staat daarvoor natuurlijk niet in het veld, maar maakt überhaupt veel minuten wat natuurlijk goed is voor zijn ontwikkeling. Aangezien PSV niet zo ruim zit in zijn centrale verdedigers en aanvallers zullen ze goed in de gaten moeten worden gehouden, zodat ze hopelijk volgend jaar wél een rol van betekenis kunnen spelen.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nijland en Vukovic zijn belangrijk.

  1. Twenteheeftdejcschaal

    Tja, PSV en talent. Werelden van verschil

      /   Reply  / 
  2. PSV Eindhoven

    Iedereen denkt dat de spelers die PSV op jonge leeftijd binnenhalen geen talent hebben, omdat ze niet echt goed presteren in het eerste elftal.. Maar dit komt omdat ze de kans niet krijgen zich te bewijzen. Want zeg nou zelf: Hoe vaak heeft Fred afgelopen seizoen Vukovic bijvoorbeeld opgesteld? Ik kan geen enkele wedstrijd bedenken dat hij een basisplaats kreeg en ik kan er ook geen 5 opnoemen dat hij er uberhaupt in werd gezet. Kortom PSV moet zijn jongere spelers ook af en toe een wedstrijd de kans gunnen zich te bewijzen. Ik denk dat je de talenten van PSV wel ziet groeien door het seizoen heen, en op den duur ook wel bij buitenlandse topclubs ziet spelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>