Vier duels schorsing voor Ola… in oefenduels!

Geweldige beslissing weer van de KNVB: Ola Toivonen moet vier duels toekijken wegens aanmerkingen op de leiding en het gooien van een graspol. En dan is het jammer van PSV TV dat ze de beelden niet op internet plaatsen, want voor ons is het nu niet te beoordelen. Vier duels is natuurlijk weer belachelijk; Douglas gaf de scheids een kopstoot (dus ook minstens vier duels) en zijn tegenstander een elleboog (blijkbaar maar twee duels?) en kreeg dus in totaal zes duels. Wat wel prettig is, evenals bizar, is dat de schorsing alleen geldt in oefenduels. Daar zullen de amateurclubs in de omgeving blij mee zijn.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Vier duels schorsing voor Ola… in oefenduels!

 1. ander oog

  Lange vakantie voor Ola. Geen wedstrijdjes na het seizoen en het begin van de voorbereiding.

    /   Reply  / 
 2. anti toivonen

  Schande dat zo iemand nog in nederland voetbald, doe dat maar lekker in eigen land. Je moet je zelfbeheersing onder controle krijgen, want daar zit heel wat mis bij hem. KNVB is niet pro ajax, maar pro PSV.

    /   Reply  / 
 3. peet

  Douglas kijkt de scheids boos aan en krijgt 6 ! wedstrijden, lens duwt de scheids en toivonen scheld m uit en gooit een graspol naar hem toe en zij krijgen geen schorsing (eredivisie).
  Klassejustitie !

    /   Reply  / 
  1. Jona

   Dit meen je niet echt toch? Een elleboog, speler daarna nog een keer naar de grond werken en scheids een kopstoot proberen te geven is slechts 6 wedstrijden. Van Toivonen is helemaal niet bevestigd hè, of heb jij meer info? Schorsing geldt altijd voor oefenwedstrijden, behalve bij ernstig gemeen spel (breken van benen e.d.). En Lens, ach, dat gebeurt 5x per wedstrijd joh..

     /   Reply  / 
   1. 0049

    Douglas raakte die aansteller van Wernbloom niet eens. Op een slaande beweging volgt ook gewoon straf. Makkelijk zat.Daarnaast was zijn gedrag daarna was absoluut niet goed te keuren. Had zich beter moeten beheersen en dat geldt ook voor Lens, die met zijn poten gewoon vd scheids af moet blijven. Had dus zomaar een rode kaart kunnen en misschien wel moeten zijn. Toivonen is NU al vele maler erger dan Buggs Bunny, Suarez. Elk verder commentaar op deze kwal is jammer van de tijd…..

      /   Reply  / 
    1. Paul

     is dat zo.

       /   Reply  / 
   2. peet

    Dit meen je toch niet echt? Een elleboog?
    Wernblom vloog van achteren op douglas in, werblom liet zijn benen hangen en scheld hem de huid vol. Douglas duwt m van m af, raakt m nauwlijks.
    Ipv wernblom krijgt douglas rood en loopt boos af op de arbiter, maar ook die raakt hij niet echt. Vervolgens loopt die wernblom(die wel rood had moeten krijgen)hem weer voor de voeten en hij geeft wermblom een duw.
    Eigenl;ijk heeft hij dus alleen een duwtje gegeven en hij krijght 6! wedstrijden. Dit stinkt !

      /   Reply  / 
    1. Jona Auteur

     Mij wordt wel eens verweten subjectief te zijn (wat ik overigens niet ontken). Dit slaat alles.

       /   Reply  / 
     1. peet

      Het leek heel wat, maar feitelijk deed douglas gewoon niks anders dan heel boos kijken en lopen en wernblom een duw geven (maar die had daar ook niks te zoeken)

        /  
 4. twenteforever

  och een schorsing voor oefenwedstrijden is mats werk meer niet .
  iedereen zit te ouwehoeren over douglas .nou die 6 wds zijn voldoende !
  ik wil helemaal niet zeuren maar zag deze week nog de wedstrijd Nederland -Zweden (herhaling eerder gespeeld ) met in de hoofdrol ….Toivonen .die viel alleen maar op door onbenullig resp. gemeen spel .wat een geniepig mannetje is dat .eigenlijk PSV onwaardig .
  kijk wat douglas deed is niet goed te praten ,straf 6 wedstr .is zijn deel .
  zelf vind ik toivonen zoals hij zich nu gedraagt een waardige opvolger van Suares ,waar tegen moet worden opgetreden .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>