Toivonen accepteert schikkingsvoorstel.

Zoals verwacht heeft Ola Toivonen het schikkingsvoorstel van vier oefenduels geaccepteerd. De verklaring waarom hij geschorst is is overigens nog wel grappig: “grove en/of beledigende taal jegens de arbitrage en het gooien van aarde richting de arbitrage”. Die en/of doet je geloven dat het een standaardverklaring is, maar ik geloof toch niet dat de meeste scheidsrechters vaak aarde naar zich toe gegooid krijgen. Anyway, het lijkt me goed dat Toivonen lekker lang vakantie gaat nemen, en eens gaat nadenken over wat er nou de afgelopen weken allemaal gebeurd is. Toch geloof ik niet dat introspectie zijn sterkste kant is.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>