Zonneveld in interesse van FC Groningen.

FC Groningen heeft geïnformeerd naar de diensten van Mike Zonneveld. FC Groningen zou hem graag op huurbasis willen gebruiken dit seizoen. Vooralsnog ligt de vraagprijs van PSV nog veel te hoog, aldus de directeur van Grunn Hans Nijland (ja, de vader van): “Het zit helemaal vast.” PSV gaf in een eerder stadium al aan dat Mike niet in de plannen van Rutten voorkomt. Dat wil dus duidelijk niet zeggen dat hij voor een habbekrats weg kan. Hij heeft het niet waar kunnen maken in Eindhoven en ik denk ook niet dat hij na een verhuurperiode nog in aanmerking komt voor een basisplaats, dus hij wordt waarschijnlijk dit seizoen verkocht of in de zomer van 2010. In 2011 loopt zijn contract namelijk af.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zonneveld in interesse van FC Groningen.

 1. Bert

  Uhm, het is dus al rond dat hij dit seizoen verhuurd wordt aan Groningen.

    /   Reply  / 
  1. Jona Auteur

   Je hebt gelijk.
   Ik kon wegens vakantie niet up to date blijven.
   Bedankt voor je bijdrage.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>