PSV blijft revalidatie Reis betalen.

Er is nog geen enkele voortgang in de Reis-soap. Ondertussen blijft PSV wel gewoon geld overmaken naar Brazilië zodat die jongen daar verder kan revalideren. ‘Want’, zo stelt Marcel Brands, ‘we zijn nog altijd in gesprek. Dan is dat logisch’. Goodwill kweken dus. Het vervelende voor ons is echter dat we helemaal niets meekrijgen van die gesprekken. Nou verwacht ik ook niet dat ze het sms- en emailverkeer openbaar maken, maar ook de PSV-watchers komen nooit met nieuws. En dat lijkt me toch een slecht teken.

Voor de duidelijkheid, de frustratie hierover moeten we richten op zaakwaarnemer van de jonge spits, en niet op hemzelf. Volgens mij wil Reis zelf niets liever dan weer voor PSV spelen. Toch ligt hier nog een moeilijke taak voor Brands, die blij zal zijn als het 1 september is.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “PSV blijft revalidatie Reis betalen.

 1. Ron

  Tja, er is geld over. Brands’ is bang dat ie niet meer tekent

    /   Reply  / 
 2. Hahaha

  Ik krijg van Reis nog geld. Hij heeft vorig jaar een halfje van mij gekregen in de discotheek & heeft nooit betaalt.

    /   Reply  / 
 3. mounir el hamdaoui

  Hallo reis,

  Welkom terug

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>