Reis met veel teveel drank op gepakt.

Lekker dan. Was Jonathan Reis weer terug, dankbaar als wat, wordt hij gisteren met 620 ug/l aangehouden. Dat is 3 keer de maximum hoeveelheid alcohol. De reactie van een PSV-woordvoerder: “We willen niets goed praten. Maar hij heeft natuurlijk door zijn verleden wel de schijn tegen. Jonathan moet beseffen dat hij overal waar hij komt in de gaten wordt gehouden. Daar zal hij zich bewust van moeten worden.

Dit is weer een harde les voor hem. Maar het is nu veel te voorbarig om consequenties te verbinden aan deze gebeurtenis. Jonathan moet nog leren hoe hij moet omgaan met de kansen die hij krijgt in zijn leven.” Waarom kan op zo’n groot talent nou niet fulltime een begeleider wordt gezet? Als het kalf alwéér verdronken is…

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Reis met veel teveel drank op gepakt.

 1. Andre

  Je bedoelt zeker als het kalf alweer dronken is…Ja en denk je nou heus dat een permanent begeleider ook het weekend mee gaat de kroeg in?Dat doet ie wel, maar waarschijnlijk met z’n vriendin.
  En PSV maar roepen dat ie zich moet realiseren dat ie publiek bezit is en daardoor niet zulke dingen mag doen, maar nog jong en veel moet leren. Ja, toen ie voor de centen tekende wist ie ook wel wat een snuif coke kost en nu zal ie toch ook weten wat een biertje kost en zoveel ouder is ie niet geworden,toch…?.o Is prima maar dan wel betalen van eigen salaris.

    /   Reply  / 
 2. 310

  Volgens mij klopt er iets niet helemaal in de berichtgeving, hij is toch met zijn 21 jaar ook nog echt beginnend bestuurder en dan is de toegestane hoeveelheid alcohol maar 88 ug/l. Nou ja hoe dan ook schandalig gedrag.
  Ik ben dan ook erg benieuwd hoe PSV hiermee om gaat. Bij Twente werd Janssen door de club voor 3 maand geschorst. Nu bij Reis ging het al om een 2e kans. Volgens mij is er maar 1 mogelijkheid voor PSV om haar geloofwaardigheid te behouden en dat is ontslag voor Reis. Gebeurt dit niet dan zal er op z’n minst een langdurige schorsing van een half jaar tegenaan moeten.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Juustum!

     /   Reply  / 
 3. Ron

  Ja hoor, op drugs werd ie ontslagen! Als je zoveel gezopen hebt NA dat eerste akkefietje zou het einde verhaal moeten zijn… Nee hoor, ze geven hem een boete.. Weg geloofwaardigheid PSV.

    /   Reply  / 
 4. Zeeuw

  Een beetje jammer dat hij het nu weer verkloot voor zichzelf.. Ik vind zelf eerlijk gezegd dat ontslag een beetje een overdreven straf zou zijn, alcohol is geen drugs (tenminste, niet volgens de dopingregelementen denk ik), en ik kan me niet voorstellen dat het nadelen heeft voor de club (in de zin van schorsingen van UEFA of puntenaftrek in de competitie). Dit moeten ze intern oplossen, en dat kan inderdaad zoals bij Theo Janssen, met een schorsing, maar als hij een dikke geldboete krijgt (van PSV, van de politie heeft hij die vast al gehad) lijkt me dat ook gepast.

    /   Reply  / 
  1. 310

   Ik zal het even kort uitleggen:
   Alcohol (bestanddelen van alcoholhoudende dranken) is één van de vele stoffen die gewoon op de dopinglijst staan. Als je het goed nazoekt bij de WADA (internationale dopingautoriteit) en de nederlandse dopingautoriteit dan kun je zéér waarschijnlijk de stoffen wel vinden, als je weet wat je moet zoeken. De dopinglijsten zijn namelijk zo lang en ook belachelijk, dat wil je niet weten. Ik heb er zelf ook jaren mee te maken gehad met mijn sport. Teveel koffie mag je al niet drinken, een paracetamol…..niet doen, is ook doping. Een zere keel en je neemt een onschuldig hoestsiroop……dik probleem. Zo zijn er nog legio voorbeelden te noemen.
   Om terug te komen op het verhaal. Reis is dus op vele gronden erg slecht bezig geweest voor zichzelf, de club en de maatschappij. Oftewel, PSV maakt zich hier compleet belachelijk en ongeloofwaardig door hier niet tegen op te treden. Ik had altijd nog wel enige sympathie voor PSV maar dat is nu wel weg…….WAT EEN SLAPPE HAP DAAR!!!! Ze helpen mee de voetbalsport naar de verdoemenis te brengen.

     /   Reply  / 
 5. Andre

  Ja joh allemaal slappe hap.Wat een gelul!! Kijk natuurlijk klopt het niet dat ie weer de fout in gaat.Maar “ons Theo Janssen” liep ook met een tray bier over de snelweg te zeulen, terwijl ie een ongeluk had veroorzaakt enige tijd daarvoor.Bij een kampioienschap en dergelijke mogen ze zich blijkbaar wel klem zuipen.Mag van mij ook hoor.Maar gaat met dit alles de voetbalsport naar de verdoemenis?Hallo 310 ik weet niet of jij wel eens in de gemiddelde voetbalkantine bent geweest op zondamiddag rond een uurtje of twee.Als je ziet wat daar gebeurd dan zou , in jouw ogen, er al helemaal geen voetbal meer bestaan.

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Met een tray rondlopen, of erg veel slokken teveel op achter het stuur vind ik wel een verschil!

     /   Reply  / 
 6. Tjerk050

  kanker psv jullie krijgen morgen pakkie slaag van Groningen berg is lekker voor 4duels geschorst kom maar op KANKER PSV

    /   Reply  / 
 7. Tjerk050

  kanker psv afellay gaat straks hopelijk gratis weg hebben jullie weer dikke verlies aan het einde van dit seizoen heel jullie team uit focking uit vorm WAAR BLIJVEN JULLIE REACTIES DAN

    /   Reply  / 
  1. Ron

   Jij wilt een reactie???? PLEUR OP!!! SUKKEL!
   Anti-groeten van een Ajacied!

     /   Reply  / 
  2. hallo

   wat nou eerst derk – 050
   en nu maar ff veranderd in tjerk050
   most een dikke schop onder dien reet hebbn jong

     /   Reply  / 
 8. vakkie----p

  wat ben jij triest loser op alle blog ruzie proberen te maken jij bent nog te stom om varken te worden genoemd

    /   Reply  / 
  1. Marco

   Terug naar de discussie, moet Reis ontslagen worden? Nee, natuurlijk niet. Er is er maar een bij PSV die ontslagen moet worden: Atiba Hutchinson. Ik vind namelijk dat er wel van je verwacht mag worden, als je bij PSV speelt, dat je kunt voetballuh, dat kannie niet!!

     /   Reply  / 
 9. Mark

  Of had je al voorzien dat Koevermans bij Granqvist op het been zou gaan staan en waarschijnlijk (mag ik hopen) naast Berg mag gaan zitten op de tribune.
  Al ben ik met de 1-1 ook al uitermate blij; heerlijke volley van Garcia.

    /   Reply  / 
  1. hallo

   ja die viezerik
   en bouma is ook een viezerik
   hij heeft gewoon bacuna voor een tijd uitgeschakeld
   groningen kan een gevaar worden dus ga je ze maar verzwakken
   op zo’n vuile manier

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Sinds Rutten trainer is, is het moreel verval te zien bij PSV. En zich maar druk maken om de buitelingen van Suarez, maar zelf een schopploeg aan het worden..
    En sportief??? Na een blessure had PSV de bal terug moeten geven, maar nee hoor…

      /   Reply  / 
    1. hallo

     precies ze gingen gewoon door voetballen om gauw een goaltje te pikken

       /   Reply  / 
     1. Ron

      En toen schoot Affelay een meter of 6 naast! Lachertje!!

        /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>