Hutchinson toont zich een echte teamspeler.

Ik ben fan van Atiba Hutchinson. En ik denk dat veel PSV’ers dat met mij zijn. Bij zijn komst had iedereen natuurlijk wel wat twijfels, hij was tenslotte 28 en speelde ‘maar’ bij FC Kopenhagen. Toch heeft hij zich razendsnel aangepast en is nu bij uitstek de belangrijkste pion op het middenveld. Niet alleen corrigerend voor de fouten van Engelaar, maar ook aanvallend kiest hij vrijwel altijd de goede optie.

Bovendien is hij niet te beroerd om op een minder favoriete positie te spelen: “Als de trainer wil dat ik nu weer rechtsachter ga spelen, dan doe ik dat.” Zo goed als Ibi zal hij niet meer worden, daar is hij zichzelf ook van bewust: “Ik wil ook helemaal niet zijn schoenen aantrekken, om het zo maar te zeggen. Als ik in het veld sta denk ik echt niet dat ik Afellay aan het opvolgen ben. Ik probeer met mijn eigen kwaliteiten een bijdrage aan het elftal te leveren.”

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hutchinson toont zich een echte teamspeler.

  1. Luke

    Prima speler, blijft tot het einde van de wedstrijd zijn werk doen; aanvallend maar ook zeker verdedigend.

      /   Reply  / 
  2. noortuk

    bij vlagen geniaal…maar kan ook totaal onopvallend een wedstrijd spelen…die goal tegen excelsior van een week geleden was wel van hele grote klasse !!kan me toch niet herinneren dat ibi ooit zo´n goal maakte om een beetje bij de vergelijking in het stuk te blijven <<hierbij benadruk ik meteen dat ik hem nog niet op t niveau affelay zie…al komen er wel steeds mooiere dingen uit z'n acties !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>