Dirk Marcellis is er klaar mee.

Marcellis is boos. Hij speelt te weinig en wil daarom verkocht worden. Ondanks zijn jonge leeftijd (21) ziet hij niets in een verhuurperiode. Hij vindt namelijk dat hij zich wel bewezen heeft op het hoogste niveau (met op zijn cv bovendien 2 interlands).  De enige manier waarop de verdediger zich nog kan bedenken is als Fred Rutten hem garanties kan geven. En dat gaat Fred natuurlijk niet doen.

Dit vind ik nou echt zonde. Als je als 19-jarige speler in de basis van PSV mag staan, heb je je wel wat respectvoller op te stellen. En dan laat je het zeker niet in het nieuws komen nadat je je club net een verliespartij hebt bezorgd. Kijk, ik snap ook wel dat hij niet blij is met zijn reserverol, maar dan ga je toch gewoon voor een verhuurperiode? Dit is misplaatste arrogantie, en ik hoop dan ook dat hij niet goed geciteerd is. Een talent uit vorm is nog steeds een talent.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dirk Marcellis is er klaar mee.

 1. Disc

  Jona: laten we even voorop stellen dat Marcellis weinig aan hetvoorval waaruit de 2-1 voor NAC werd gescoord kon doen. Als het middenveld wat beter had gefunctioneerd en de aanvallers (Doedelzak) bter hadden gespeeld was er niets aan de hand geweest. Marcellis speelde eigenlijk gewoon een goeie pot.
  Ik hoop dat jezelf eerst goed hebt nagedacht voordat je deze B-log op papier zette? Pffffff
  Voor wat het waard is en of het nu leuk is of niet maar Marcellis heeft reeds een orienterend gesprek gehad in Enschede!!!

    /   Reply  / 
 2. hempstar

  Dat die mennekkes eens ophouden met dat gezanik, je voetbal bij PSV omdat je talent hebt, je staat niet in de selectie omdat je beter moet zijn dan die klunzen die er nu in staan. Marcellis leer maar eens een bal pasen met overzicht b.v.

    /   Reply  / 
 3. petje

  laatst nog een bericht over Dirk gelezen dat hij nog steeds blij was dat hij bij PSV zat en dat hij zijn best blijft doen om het vertrouwen van de trainer te winnen.
  In de wedstrijden die ik hem heb zien spelen, vond ik hem niet echt overtuigend. Het nivo van 2 jaar geleden heeft hij gewoonweg niet op dit moment. Als hij slim is laat hij zich verhuren. Zou toch jammer zijn als hij het zo gaat spelen.

    /   Reply  / 
 4. Nicolas

  Psv is een kerkhof voor talentvolle eigen jeugd…

  Kopen…Kopen…Kopen!!

    /   Reply  / 
 5. Ron

  Hij is niet de enige. Wij zijn ook klaar met PSV. Schandalige pot anti-voetbal. Die Affelay moeten ze een keer flink op de neus boksen!

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Marcellis moet voor komst Lens zorgen. | PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>