Mooi stukje collegialiteit van de Koef.

Is dit nou niet mooi? Er wordt altijd geklaagd over Danny Koevermans; hij is te traag en schat zichzelf veel te hoog in. Feit blijft dat hij ondanks zijn traagheid ontzettend veel scoort en ook met die zelfoverschatting valt het wel mee. Op de vraag wie de beste spits van PSV is: ,,Jonathan is de beste spits die PSV heeft. Hij is fantastisch, heeft alles in zich. Een versnelling, een goed schot met links en rechts, een actie en overzicht.” Dit zorgt er echter wel voor dat de Koef derde keus is: ,Ik bekijk het de komende maanden rustig. Blijf ik bij PSV, dan proberen we hier de titel te veroveren. Maar als ik geen minuut meer voetbal tot de winterstop, kan ik niet voorstellen dat de club nog geld voor mij vraagt. Dan is het na 3,5 jaar mooi geweest.” Het lijkt mij niet meer dan logisch dat hij dan bij onze Rotterdamse vrienden van Feyenoord gaat voetballen.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Mooi stukje collegialiteit van de Koef.

 1. Erwin

  collegialiteit ????

  Dit is toch hengelen naar een “gratis” transfer .. ipv op de bank bij PSV blijven zitten.
  Wel heel netjes dat ie het niet “over de rug” van iemand doet maar juist Reis promoot .. dat siert m dan wel.

    /   Reply  / 
 2. noortuk

  ik had hem vanavond toch liever naast reis zien staan dan berg…die mist echt een stuk zelfvertrouwen op het moment….hij sticht wel een beetje gevaar maar geeft alles af en probeerd dat dan nog met trucjes die die op dit moment niet beheerst. sowieso is koevermans een echte spits , niet echt technisch maar wel altijd doelgericht en met een goed gevoel .

    /   Reply  / 
 3. Ron

  Hij wil gewoon weg! Net als Affelay!!

    /   Reply  / 
  1. antiron.

   Zielig figuur ben je.

     /   Reply  / 
   1. Ron

    Mag jij vinden. Kun je ook proberen op te schrijven waarom??? Neem de tijd!!

      /   Reply  / 
 4. jack deventer

  jullie verliezen zaterdag van twente 0-10 haha

    /   Reply  / 
  1. noortuk

   en toen werd je wakker….

     /   Reply  / 
 5. hendrik

  koevermans pakte zijn goaltje weer even mee gister tegen telstar.en waar was berg?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>