Ismaïl Aissati kiest voor Marokko

Voormalig PSV-er Ismaïl Aissati gaat voetballen voor het nationale team van Marokko. De Marokkaanse voetbalbond maakte dat gisteren bekend. Aissati zal volgens de bond op 11 februari 2009 debuteren in een oefeninterland tegen Tsjechië.

De voormalige speler van Jong Oranje volgt dus het voorbeeld van Feyenoorder Karim El Ahmadi. Andere Marokkaanse Nederlanders, zoals bijvoorbeeld Ibrahim Afellay, kozen juist voor het Nederlands elftal.

Het is elke keer weer een dilemma voor deze spelers, die over twee paspoorten beschikken. Iedereen moet daarin zijn eigen keuze maken natuurlijk. Maar ik betwijfel wel of Aissati, die nog steeds wacht op zijn eerste speelminuten voor Ajax in de Eredivisie, voet aan de grond krijgt in het fysiekere Afrikaanse voetbal.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ismaïl Aissati kiest voor Marokko

  1. Bas

    Leuk voor die jongen. In het NL elftal heeft hij toch veel te veel spelers voor zich. Al hoop ik niet dat hij alleen daarom voor Marokko kiest.

      /   Reply  / 
  2. Monique

    Wat moet dat? Nieuws over een ajakkes speler op het PSV blog? Al gaat hij voor Georgie spelen het interesseert mij geen zak ,dat mietje is daar goed op zijn plaats in asd !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>