Jeugd krijgt kans in vorm van Tamata.

Nu we financieel flink aan de grond zitten zullen we het meer van de jeugd moeten hebben. De eerste jongen die daarvan zal profiteren is Abel Tamata. Zoals Rutten zei: “Hij heeft laten zien dat hij een bepaald niveau aankan en blijft bij de groep.” Vermoedelijk wordt hij gehaald als eerste man achter Manolev, al hoop ik van harte dat hij snel doorgroeit en die positie overneemt. Want je moet er toch niet aan denken dat je volgend jaar met Manolev de Champions League in zou moeten…

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>