Derijck afgeschreven door Jan Wouters

(foto: @psvwatcher)

Voor Timothy Derijck is zijn verhuur aan FC Utrecht alles behalve succesvol. De centrale verdediger van PSV, die in juli 2013 voor een jaar tekende in de Domstad, krijgt geen speeltijd meer van trainer Jan Wouters. Daarmee is zijn verhuur uitgelopen op een enorme deceptie. 

Derijck speelde de eerste elf competitiewedstrijden negentig minuten mee, maar maakte in die periode beslissende fouten. Wouters verbande hem daarom voor ‘even’ naar de reservebank, maar ook die plek heeft de Belg moeten verlaten. Hij speelde tegen Roda JC nog wel negentig minuten, maar door de komst van verdediger Matthieu Delpierre mag Derijck de rest van het seizoen toekijken vanaf de tribune.

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>