Spelersnieuws PSV

Het heeft er alle schijn van dat Mike Zonneveld ‘gewoon’ bij PSV blijft. Panathinaikos voldoet niet aan de eisen van PSV. Daarnaast heeft de Griekse club inmiddels een andere verdediger aangetrokken, namelijk de Braziliaan David Braz de Oliveira Silho. 

Van Stevens hoeft Zonneveld ook absoluut niet weg. “Mike heeft me verteld dat hij meer wil spelen en dat hij die kans groter acht bij Panathinaikos dan bij PSV. Ik heb begrip voor hem, maar moet primair aan het belang van de ploeg denken. Ik heb de directie dan ook verteld dat Zonneveld wat mij betreft gewoon in Eindhoven blijft.”

Dan nog wat nieuws uit de lappenmand. Balázs Dszudszák verliet gisteren de uitlooptraining met liesklachten. Danko Lazovic en Andreas Isaksson bleven vanwege griepklachten aan de kant. Het is nog onbekend hoe lang deze spelers uit de roulatie zijn.

Gezien de reacties van de laatste dagen op PSV.blog.nl is het ontbreken van juist deze drie niet zo’n gemis. Maar laten we toch hopen dat ze snel weer fit zijn, al was het alleen al omdat ze de anderen dan niet met griep aan kunnen steken.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>