PSV reageert officieel op misdragingen spelers.

De directie van PSV laat naar aanleiding van de recente discussie over misdragingen op het voetbalveld, het volgende weten: PSV is, en was altijd, fel gekant tegen alle vormen van geweld op en rond het voetbalveld. Misdragingen van PSV’ers worden zeer serieus genomen en niet getolereerd.

Als de indruk is gewekt dat spelersgedrag pas serieus genomen wordt als dit publiekelijk uitgesproken wordt, nemen wij dit misverstand graag weg. PSV staat voor de normen en waarden die de club al jaren uitdraagt, maar heeft gekozen niet in het openbaar op een toevallig moment een willekeurige speler ten voorbeeld te stellen. Ook hier willen we graag nogmaals herhalen dat elke speler van PSV geacht wordt zich, op en buiten het veld, te realiseren dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Misdragingen, van welke aard dan ook, van wie dan ook, keuren wij ten strengste af.

U kunt er verzekerd van zijn dat onze terughoudendheid naar buiten niet betekent dat intern enige twijfel bestaat over onze mening.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “PSV reageert officieel op misdragingen spelers.

 1. John

  goede zaak lijkt me, kan niet hard genoeg opgetreden worden

    /   Reply  / 
  1. Forza

   Hoezo optreden, treed PSV op dan?

   Nee, hoe naief kun je zijn. Ajax legt wel een belastende verklaring neer ten aanzien van Toivonen en PSV doet de zaak Vertonghen af aan als duel tijdens een wedstrijd.
   Gevolg, goede speler van PSV moet 4 wedstrijen brommen EN terecht overigens EN dhr. schijnheil/ bokser Vertonghen loopt weer vrolijk verder. Ennuh, oh ja, die grens moet een ajacied zijn door wel te constateren tijdens de wedstrijd maar niets te doen.

     /   Reply  / 
 2. grombie

  lekker achteraf gepraat van psv terwijl rutten vorige week volkomen achter ola stond en psv dacht als wij een positieve verklaring afleggen tegen vertonghen dan doet hij dat ook wel tegenover ola zo zie je maar weer vertrouw nooit een jood uit 020

    /   Reply  / 
 3. wijnands hm

  Wat een lachertje van PSV dat bij PSV misdragingen van spelers niet worden getollereert.Dit is zo gemakkelijk gemaakt door FC TWENTE.hoe hun omgaan met spelers die buiten hun boekje gaan.Nu wilt psv hun huid goedkoop verkopen om zo te reageren.Wat een vereniging ik zou mij schamen allereerst wordt de hand boven die etter toivonen gehouden waarna Rutten het allemaal normaal vondt.En dat hij vondt dat Toivonen erg slim was in het veld en niet zo vondt dat er overtredingen werden gemaakt door dit etterje.Nou PSV als jullie zo denken dan moet die trainer met die lange neus ook straf krijgen voorop de manier hoe hij reageerd op de spelwijze van zijn speler.Maar ik kan mij indenken dat jullie geschokt zijn over de vele reaktie’s die jullie kregen over die TOIVONEN.Dit gebeurt bij PSV en bij geen andere club’s in de eredivisie Dus PSV voorbeelden genoeg in de eredivisie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>