Stem op PSV.nl als favoriete website.

PSV.nl is wederom in de running voor website van het jaar, een prijs die het vorig jaar won. Nu maakt de site kans in twee categorieën: de categorie sport als Beste website – met het hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie en ontwerp – én als Populairste site, vanwege het hoogste aantal stemmen. De websites van Sportweek, Voetbal International, AD Sportwereld, Ajax en Feyenoord zijn concurrenten in de sportcategorie.

Steun ons cluppie via deze link. De uitslag wordt 26 november bekend gemaakt, tot 18 november kan er gestemd worden.

Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>