Uitslag poll: Derijck hoort in de basis.

Zelden was de uitslag van een poll zo duidelijk: maar liefst 86 procent van de stemmers op deze site is van mening dat Timothy Derijck in de basis van PSV thuishoort. Ongetwijfeld zal er nog discussie zijn over de positie, maar voorlopig doet hij het uitstekend op de plek van Marcelo. Het lijkt me ook een teken aan de wand dat je als Marcelo zijnde zo makkelijk uit de basis wordt gespeeld door een verdediger die al 5 jaar in Nederland speelt en nu pas naar een topclub is vertrokken. Dit zonder daarmee Derijck tekort te doen, die zich natuurlijk wel langzaam maar zeker goed heeft ontwikkeld. Gelukkig is Rutten ook van mening dat Derijck in de basis thuishoort. Nu Tyton nog.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>