CDA voelt zich niet verantwoordelijk voor twijfel.

Interessant stukje vandaag van de CDA te Eindhoven. Waar iedereen met een PSV-hart boos op ze is, hebben zij het idee dat er een politiek (goh) spelletje met ze gespeeld wordt: “Ik vermoed dat ze (de machthebbende partijen, red.) op deze manier hun interne verdeeldheid in onze schoenen proberen te schuiven. Mocht de deal uiteindelijk niet doorgaan, dan kunnen ze zeggen dat het door het CDA komt.” Maar is het dan geen feit dat het CDA dwarsligt?

Zelf zeggen ze dit er over: “Er wordt ons nu van alles verweten. We worden beschuldigd van draaien, we zouden onze keutel hebben ingetrokken en het hele proces in gevaar hebben gebracht. Onzin. Wij hebben van begin af aan gezegd dat we het een goed voorstel vinden maar dat we wél een second opinion willen. En dat vinden we nog steeds.” Dus in principe hebben de belangrijke partijen wel de intentie om het plan voort te zetten. Met behulp van de door de supportersvereniging georganiseerde forumavond moeten dan ook die stemmen wel binnengehaald worden.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “CDA voelt zich niet verantwoordelijk voor twijfel.

 1. JariStandbeeld

  En alle bijstandmoedertjes zeggen joepie! En alle verveelde hangjongeren zeggen jippie! En alle andere hulpbehoeftige mensen in 040 zijn supertevree met PSV! Hoe krankzinnig kan het zijn.

    /   Reply  / 
 2. Disc

  Cancellen die deal, ronduit belachelijk! Slecht beleid betekent op de blaren zitten.

    /   Reply  / 
 3. Paul

  wat moet een voetbalclub met een forse overlening,spelers kopen en nog eens spelers kopen,om vervolgens als het mis gaat er uiteindelijk HOOFDKLASSE VOETBAL overblijft.

    /   Reply  / 
 4. Paul Postuma

  Wat pas echt vreemd is, is dat het CDA pas na inmenging van een minister zich “terugtrekt” (maw de minister bemoeit zich met lokale politiek) terwijl dezelfde minister een week later de lokale overheden terug fluit om zich niet met de landelijke politiek te bemoeien op straffe van kortingen….

    /   Reply  / 
 5. PSV4EVER_Overijssel

  Ik vind deze reacties dus zwaar overdreven. De kuip is niet van Feijnoord meer. Arena niet van Ajax en wie heeft er nog wel een stadion in eigen bezit? Gwoon dikke BS al dat gezeur.. Het gaat weer over PSV en alle Ajakksieden en Feijenoorders lopen ze zeuren.. Er gaat een hoop geld naar musea en dat soort onzin tergwijl een voetbal club meer banen opleverd en meer mensen een verbinding mee hebben.. Plus het is GEEEEN lening maar de gemeente koopt de grond en PSV heeft een erfpacht constructie.. Koop aub de VI met goed interview van Thijs Slegers van de VI en je weet hoe de vork in de steel zit..

    /   Reply  / 
 6. Paul

  Ruud Gullit over Tering Grozny;krijg nou toch de tering.hahaha

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Ach ja hij heeft z’n centjes weer verdiend & kan z’n vrouw weer gaan shoppen of ze kan een keer bij shownieuws aan tafel zitten dan kan ze die nichten die daar ook aan tafel uitleggen wat daar allemaal is gebeurd of nog erger Gullit komt zelf aan tafel :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>