PSV komt driemaal door de handbalverdediging.

Het was niet echt een bijzondere ervaring vanavond. Wel voor de vele kleine voetballertjes en leerlingen die tegen een minimaal bedrag de sfeer kwamen verzorgen in stadion. Daar lag het dan ook niet aan. Des te meer aan de handbalverdediging van 9 man die zich voor de uitstekende keeper van Spakenburg hadden opgesteld. Het duurde dan ook tot de 45ste minuut tot Koevermans scoorde. Na rust deden ook Engelaar en Amrabat (prachtige omhaal) dat. Laatstgenoemde was sowieso zeer actief en dreigend. Verder was het geen hoogstaande avond, waarop alleen de winst telde.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>