Jong PSV wint in Arena met 1-3 van Jong Ajax.

ajax_logoIn het spoor van het ‘grote’ PSV gaat ook Jong PSV erg lekker in zijn eigen competitie. De koploper, met 15 punten uit 6 wedstrijden, trad vanavond aan in een met 20.000 supporters gevulde Amsterdam Arena. Tegenstander Ajax kwam op een 1-0 voorsprong, maar dit was tegen de verhouding in. Net als hun grote broer had Jong PSV er echter moeite mee om het overwicht uit te drukken in doelpunten. Dat lukte in de slotfase wel en door een eigen goal, Vukovic (die overigens geweldig speelde) en Nijland reist PSV met een knappe 1-3 overwinning terug naar Eindhoven.