Afellay geschokt over uitschakeling Hiddink.

Guus Hiddink heeft door een nederlaag in Slovenië het WK van volgend jaar niet gehaald. Dit tot ontsteltenis van o.a. Ibrahim Afellay (tegenover Voetbalnieuws): “Heeft hij met 1-0 verloren van Slovenië? Echt waar, dat meen je niet. Dit is heel erg voor Guus. Daarom voel ik zo met hem mee. Ik heb heel veel aan hem te danken. Hij heeft mij bij PSV veel geleerd en is ook een heel goede trainer. Ik schrik er echt van dat hij niet naar het WK gaat. Ik dacht dat het na de thuiszege van 2-1 nog wel goed zou komen. Dit had ik echt niet verwacht.”

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>