Over slappe instelling gesproken..

Niet alleen onze spelers missen de absolute wil om te winnen. Die slappe teksten van Rutten na afloop van een week waarin PSV het kampioenschap en de Europa League verspeelde liegen er ook niet om: “Het team reageerde goed in de eerste helft, na de wedstrijd van donderdag. We kregen een aantal mogelijkheden en gaven nul kansen weg.”

“Na rust maken we de goede 1-0 en wat er daarna gebeurde was eigenlijk heel vreemd, we gingen toen pas kansen weggeven. We maakten fouten die op ons niveau niet mogen gebeuren. Het is een geluk dat je nog de gelijkmaker maakt. Maar het is een heel vervelende week. In de jacht naar de titel verspeel je twee dure punten.”

Jacht? Welke jacht? Volgens mij typeert dit het beter: ‘bij het uitspelen van de wedstrijden richting het einde van de competitie laat je zomaar weer eens onnodig twee punten liggen.’ Volgens mij komt dat meer in de buurt van wat wij vanaf de kant hebben gezien.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Over slappe instelling gesproken..

  1. 28

    Stelletje sneue zeikerds daar in Eindhoven.. bah.. ga toch eens achter je ploeg staan ipv fluiten en boe geluiden richting Fred.. haha hopelijk blijven wij in tukkerland gewoon op plekkie 1 jullie verdienen het niet met die smerige Toivonen (wat een gluiperd is dat)

      /   Reply  / 
    1. PSV-FOR-LIFE

      Goed zo jongen , wist niet dat ze in tukkerland ook nederlands konden schrijven..

        /   Reply  / 
      1. 28

        je complimenteerd mij… vergeet jezelf niet want jij hebt vandaag je kennis verrijkt, goed zo jongen!

          /   Reply  / 
        1. PSV-FOR-LIFE

          Jij zou eens moeten weten waar ik vandaan kom!!

            /   Reply  / 
          1. 28

            Waarom zou ik daar interesse in hebben denk je? als je uit tukkerland komt en je weet ondanks dat je er woont niet dat tukkers nederlands kunnen schrijven dan ben je niet goed ingeburgerd of je hebt zelf een zeer gebrekkig waarnemingsvermogen ;)

              /  
        2. Paul Postuma

          @28 Complimenteerd is met een t! (Je loopt mij, niet je loopd mij). Zo weer wat geleerd vandaag.

            /   Reply  / 
          1. Jari

            Je loopt mij?? Wat een niveau…

              /  
          2. Paul Postuma

            @Jari:
            Als mensen niet weten welke letter er achter de stam moet worden geplaatst wordt er aangeraden om even een makkelijk werkwoord te gebruiken zoals bijvoorbeeld het werkwoord lopen. Dat jij nou gaat vallen over een niet bestaande woord keuze dan zal ik er speciaal voor jou omver achrter zetten.
            Bij deze: “jij loopt mij omver”.
            Zo jij ook weer wat geleerd vandaag en nu naar bed en lekker slapen.

              /  
    2. mvh

      Toivonen is heel veel sportiever dan die misselijke Ruiz. Ik mag lijden dat die gast een keer flink geschopt wordt voor die misselijkmakende schwalbes. In Twente moeten ze kampioen worden door een duikelaar. Geen enkele reden dus om af te geven op Toivonen, erg hypocriet allemaal.

        /   Reply  / 
      1. Sympho

        Iedereen die deze walgelijke idioot eraf geschopt wil zien. nu graag vinger omhoog.

          /   Reply  / 
      2. twenteforever

        toivonen sportief ?????????????????????/ wahaaaaaaaa valt in dezelfde categorie als voormalig sterduikelaar suares .toiboy is een geniepig mannetje met vuile streken ,een kaartaannaaier eerste klas .ruiz is gewoon bijna blanco qua kaarten jochie ! iets wat je van die blonde #sterspeler# pf hahah niet kunt zeggen gezien zn waslijst aan veroordelingen .

          /   Reply  / 
  2. hools

    Tukker, wat lig je nu te zeiken man.

    In 2 wedstrijden 3 penalty krijgen heb je de scheids ook erg mee of nie dan!

    En hou op met dat gezeik over Toivonen, vorige week zeker niet die duikelaar van jullie gezien? dat is pas een matennaaier.

      /   Reply  / 
    1. Pieter

      Hij valt inderdaad gemakkelijk maar hij heeft nog nooit iemand een elleboog gegeven en nog nooit iemand bewust op de voeten getrapt of zoals gisteren eerst weer iemand haken of van achteren geschopt. En dat is wel een heel groot verschil dus Toivonen niet met Ruiz vergelijken. Ben zelf voor PSV maar ben die Toivonen meer dan zat met zijn rare fratsen .

        /   Reply  / 
    2. twenteforever

      hahah als er een matennaaier is heet ie duikelvonen . de perfekte opvolger van suares ! o ja vergeet je vandaag niet de vette cheque die vink op de deurmat heeft liggen?
      met behulp van blinde vink toch nog een puntje !

        /   Reply  / 
  3. de FEYENOORDER

    nou Toivonen wat weer een smerigheidje van jou weer,ik vindt de KNVB moet ingrijpen bij dit PISVEE.De scheidsrechters moeten op het spel van dit PISVEE beter gaan opletten en dan ook meteen gaan straffen met gele en rode kaarten en als de scheidsrechter dit niet goed uitvoerd moeten zij ook verschillende wedstrijden aan de broek krijgen,dit PISVeE zal nooit een FAIR-PLAY prijs winnen,Bovendien wat een supporters hebben dit PISVEE als het niet goed gaat wordt dit PISVEE uitgefloten en komen er witte zakdoekjes nou zeg geweldig jullie eindigen als derde met wat geluk

      /   Reply  / 
  4. de FEYENOORDER

    Nou RUTTEN je bent nog zo positief ingesteld maar vraag jij je niet af hoelang je nog bij dit PISVEE bent ik denk zeker niet lang meer en dat zullen er vele zijn die zo denken,want jullie zullen nog veel wedstrijden verliezen en zeker in de kuip want wij hebben iets recht te zetten en dan zul je moeten vertrekken.nou hoef je niet trots te zijn op TOIVONEN .bouma.reis en duddelzak want met zo’n spelers red je het niet

      /   Reply  / 
  5. PaulPSV

    Goh, een gefrustreerde kakkerlak op het forum. Jaloers dat wij spelers als Bouma, Reis en Dzsudzsak hebben?

      /   Reply  / 
  6. mvh

    zelfs een Feyenoordfan reageert hier. Niet al te snugger en zeker niet realistisch. Ze hebben ook hun tweede uitwedstrijd gewonnen en direct praatjes. Strijden voor plek 8 in de eredivisie, how low can u go ?

      /   Reply  / 
    1. Sympho

      Nou, zo low als Tiovonen? Of jou reactie eerder hierro.?
      Zeg het maar..

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>