PSV mag niet klagen

Het is lang geleden dat PSV in hetzelfde seizoen maar één punt scoorde tegen SC Heerenveen. Dit seizoen mogen we zelfs blij zijn met dat punt, want net als in het Abe Lenstra Stadion waren de Friezen ook gisterenavond in het Philips Stadion de sterkste ploeg.

De eerste helft had het met gemak 3-3 kunnen staan en na de rust hadden vooral de Friezen er nog makkelijk een paar bij kunnen douwen. Dat er uiteindelijk maar twee keer werd gescoord mag een wonder heten … en dat wonder heet Gomes. We weten onderhand wel waar de lange Braziliaan toe in staat is, maar gisteren verraste hij weer vriend en vijand met de meest spectaculaire reddingen.

Maar goed … we zijn nog steeds op koers, het is ook geen schande om gelijk te spelen tegen een ontketend SC Heerenveen. Daar komt bij dat Ajax vandaag de uitwedstrijd tegen Roda JC ook nog niet heeft gewonnen.

meer: Eredivisie | Gomes


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV mag niet klagen

 1. Koef

  …als Heerenveen vanaf dag 1 in deze competitie had gespeeld zoals ze nu spelen dan waren ze onbetwist de nummer 1 geweest in deze jaargang. Maar ja, dat is dus niet zo en daarom staan we, PSV, nog altijd ruimschoots bovenaan. En ja, Heerenveen kreeg veel kansen maar PSV had voor rust zeker een tweede keer kunnen én moeten scoren!

    /   Reply  / 
 2. SCH

  Ach ja, aan de andere keer had Heerenveen na rust ook weer 3/4 enorme kansen, en nog allemaal kleinen..
  Dus wat dat betreft..

  1-1 is prima uitslag, mooi voetbal gezien gister en de sfeer was wel lekker in het uitvak

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>