Rotterdamse maand voor PSV


Met Feyenoord, Sparta en Excelsior als tegenstander, begint PSV dit nieuwe jaar aan een echte Rotterdamse maand. Vooral de aanstaande wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie Feyenoord zal duidelijk maken hoe de huidige koploper de korte winterstop heeft beleefd. Op de vervroegde komst van Dzsudzsak na is er niets veranderd aan de selectie, behalve dan dat er een nieuwe roerganger voor staat.

Als Sef Vergoossen er in slaagt om het zelfvertrouwen terug te halen in de groep, ligt het vierde kampioenschap op rij in het verschiet. Dat zelfvertrouwen krijg je alleen maar terug als je wedstrijden wint, zeker die tegen de directe concurrenten zoals Feyenoord. Wat dat betreft komt de wedstrijd van zondag aanstaande in de Kuip op een goed moment. De vraag is alleen of Vergoossen de groep in één week zover krijgt, afgezien van het feit of Feyenoord de winterstop goed is doorgekomen.

De wedstrijd van aanstaande zondag is dus meer dan een 6-punten duel. Mocht PSV alle punten mee naar Eindhoven nemen, dan zouden we zo maar eens kunnen doorstomen naar een zevende titel in negen jaar tijd.

meer: Eredivisie


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rotterdamse maand voor PSV

  1. Mitchel

    Haha je moet ook niet té hard van stapel lopen, dat als PSV wint het kampioenschap in het verschiet ligt ;)

    Maar dan is de kans wel groter :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>