PSV weet niet te winnen in Arnhem

PSV heeft in Arnhem dure punten verspeeld. Tegen Vitesse werd een 0-1 voorsprong onnodig uit handen gegeven. PSV speelde met 1-1 gelijk, het Eindhovense doelpunt werd gescoord door Nordin Amrabat.

In een half open stadion (het dak van de Gelredome was stuk) speelden Vitesse en PSV geen al te beste wedstrijd. Voor nog geen 17000 toeschouwers kwam PSV vlak voor rust op voorsprong. Amrabat was het eindstation van een mooie aanval.

Na rust was er voor de landskampioen aanvankelijk niet veel aan de hand. Tot Tarvarjärvi na 20 minuten de gelijkmaker kon binnenschieten. PSV ging op zoek naar de winst, en bracht ruim een kwartier voor tijd Afellay en Koevermans voor Amrabat en Bakkal. Het mocht echter niet baten.

Door opnieuw niet te winnen in een uitwedstrijd verliest PSV steeds meer de aansluiting met Ajax en AZ. De twee laatste thuiswedstrijden van het jaar tegen Feyenoord en FC Twente moeten gewonnen worden, om in het vervolg na de winterstop nog enigszins een goede uitgangspositie te behouden.

Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

1 Reacties // Reageer

One thought on “PSV weet niet te winnen in Arnhem

 1. Harry van Raay

  “Tja” roept Huubke Stevens weer. “Het had niet mogen gebeuren”.
  Met deze “mooie” woorden en morgen weer verder mopperen en vloeken, wil onze Huub het team motiveren. Ziet de directie van PSV nu echt niet dat deze man niet op de goede plek ziet? Iedereen ziet dat MvB bij Ajaks niet goed zit, net zo als Huub bij PSV maar dan in het kwadraat. Waarom?
  reden1: Huub denkt er goed aan te doen door vaak een andere samenstelling te maken. (los van blessures uiteraard). De spelers hebben direct en indirect al lange tijd aangegeven dit niet fijn te vinden.
  2. Huub luisterd naar publiek en pers. Indien de pers roept dat hij beter iets anders kan doen, dan doet hij dat vaak ook, net zoals het publiek.
  3.Huub wisselt teveel. Er is volgens mij niet 1 wedstrijd uitgespeeld met het basisteam. Ook al ging het goed.
  4. Huub is niet tactisch onderlegd. Hij weet niet hoe hij een tegenstander kan bespelen.
  5. Huub weet niet om te gaan met diverse culturen. Let wel, schreeuwers mogen er van mij ook uit hoor.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan.
  Na het verlies tegen Liverpool werd er geroepen dat het nu wel fijn is om je te richten op de competitie. Nou, ik zie het. Tegen de nummer 3 van onder verspelen we punten!
  9 punten achterstand is veel en we hebben nog wat wedstrijden te spelen tot de winterstop. (en die gaan we zo niet allemaal winnen, ik zie in ieder geval geen reden waarom we die wel zouden gaan winnen allemaal. Het kampioenschap kun je dus wel vergeten en de nummer 2 positie ook.
  Op zich is daar niets mis mee, dan kan gebeuren maar niet op deze manier. De wereld draait door zeg ik altijd en alles in de wereld gaat sneller en sneller. Een reactie vanuit de directie moet dus ook sneller, niet wachten tot pasen, dan is het te laat.
  Vergeet niet dat toekomstige spelers geen interesse hebben in een ploeg die 5e eindigd he?

  Ik heb mijn zegje gedaan en wens Huub het allerbeste maar niet meer bij PSV.

  Groet Harry

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>