Kezman goed op schot voor Fenerbahçe


Fenerbahçe had zondagavond in eigen huis geen kind aan tegenstander Manisaspor. De ploeg van Mateja Kezman won overtuigend met 4-1 van de ploeg die op de één na laatste plaats van de Turkse competitie staat. De voormalig spit van PSV was goed voor de helft van de treffers van de thuisploeg.

Kezman tekende in de 19e minuut voor de 2-0 en in de 57e minuut voor de 4-0. Fenerbahçe, dat afgelopen week ook al de volgende ronde van de Champions League veilig stelde, is ook in eigen land nog steeds in de race voor het kampioenschap. De ploeg van Kezman staat, met nog een wedstrijd tegoed, momenteel derde in de Turkse Super Lig, een punt achter Galatasaray en vier punten achter koploper Besiktas.

meer: Buitenlands voetbal  | Kezman


Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

 

Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>