Gomes terug naar PSV

Het Europese seizoen van PSV is afgelopen. Een helft lang was er hoop in de Eindhovense harten, maar uiteindelijk bleek Liverpool toch te sterk. En zo kwam er een roemloos einde aan de minst succesvolle Champions League campagne van de afgelopen 12 seizoenen. Omdat er geen toegangsbewijs tot de UEFA cup werd verkregen kan PSV zich nu volledig op de competitie richten.

Ik heb geen zin om uitgebreid na te beschouwen. Hier wordt zo’n beetje alles wel gezegd. Twee dingen moeten me echter nog van het hart.

Danko Lazovic bleek van de Sint een fopspeen kado gekregen te hebben. Na zijn doelpunt juichte hij met de bewuste speen tussen zijn tanden. Sinds de Braziliaan Fred dit een aantal seizoenen geleden deed na zijn 4-0 in de afdroogpartij van Olympique Lyon tegen PSV heb ik een aversie tegen fopspenen. Maar voor Lazovic is het volgens mij wel geschikt. Waar baby’s zo’n ding in de mond gedrukt krijgen om het huilen te stoppen, lijkt het bij de Servische spits te werken om zijn scheldkannonades te onderdrukken.

En punt twee.. Het kan aan mij liggen, maar waren die eerste twee goals van Liverpool nu echt onhoudbaar? Andreas Isaksson is een beste vent, maar hij heeft nog geen moeilijke bal tegengehouden dit seizoen. Alles wat hij moet pakken pakt hij ook wel, maar verder gaat elke bal er ook in. Op een fabuleuze redding heb ik deze modale keeper nog niet kunnen betrappen. En zo wordt steeds meer duidelijk hoe erg we de afgelopen jaren verwend zijn geweest met Heurelho Gomes tussen de palen.

Ik droomde vannacht van Gomes. Over hoe hij weer een aantal blunders maakte bij de Spurs. En dat ze hem in Londen niet meer nodig hadden. Gomes volgde zijn hart en keerde in januari terug in Eindhoven. Eindelijk weer thuis. Helaas werd ik toen wakker. Was het werkelijk een droom?

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Gomes terug naar PSV

 1. johan

  Laat die lamluil wegblijven uit Eindhoven! Eerst kankend een breu kforceren en als dan alles tegenzit en je nie tzo vreselijk geweldig staat te spelen ineens terugwillen?? nee….dan ha dje op normale wijze moeten weggaan, niet zo!!

    /   Reply  / 
 2. Jos V

  Inderdaad; ik denk niet dat Eindhoven zich te wachten op de persoon Gomez. De keeper Gomez daarintegen…

    /   Reply  / 
 3. Sulejmani10

  Wat willen jullie hiermee zeggen…

  Dat jullie met veel geluk en alleen dankzij de kwaliteiten van Gomez de laatste 4jaar kampioen zijn geworden. Dat jullie veel kansen tegen krijgen en dat isakson geen ballen pakt die hij niet hoort te pakken..
  Dat ligt meer aan de verdediging dan de keeper…
  Maar een keeper op de reservebank zou nooit een Gomes mogen vervangen..

  1 ding s wel zeker .. zonder Gomez hadden jullie de laatste 2jaar geen kampioen geworden

    /   Reply  / 
 4. jurgen

  wat een zever, laat komen laat komen liever vandaag als morgen als psv wil laten zien dat ze wat willen doen om het seizoen recht te trekken maken ze een goede stap voor hem kom je eerder naar het stadion sjalalalala gomes gomes

    /   Reply  / 
 5. joly

  ZEG NOU EERLIJK

  GOMES MOET TERUG

    /   Reply  / 
 6. Angelo

  er komen geen nieuwe spelers…we houden ons rustig.als ze me 1 maar dan ook maar 1 argument kunnen geven waarom ze niemand bij gaan halen geef ik ze gelijk maar de uitspraak dat de selectie sterk genoeg is is dus geen argument dat hebben we nu al 27 wedstrijden lang moeten aanzien en dan open kansen op gomes en saviola triest is dit bestuur…wij doen t wel met andreas en danko die zijn veel beter…

    /   Reply  / 
 7. PSV

  Mensen die zeggen dat Gomes niet terug moet komen zijn geen PSV-supporters. Ook al was de manier waarop Gomes weg was gegaan vreemd, weten wij ook dat er wel het een en ander aan vooraf is gegaan. Gomes is een erg emotionele man en Reker had hem diep beledigd, maar misschien kan Fred hem wel helpen als hij terug wil komen. Als PSV Gomes terug kan halen moeten ze dat zeker doen.

    /   Reply  / 
 8. PSV

  Ik snap niet dat PSV niet gewoon nog een keer een bod doet. En dan door blijven zeuren, zo hou je het contact een beetje warm. Des noods een kaartje van Reker ;P Ik heb Gomes altijd typisch iemand gevonden voor PSV en ik heb ook altijd het idee gehad dat hij gewoon niet weg kàn. Als je daar een beetje op in speelt, en Gomes red het niet bij tottenham, dan wil hij vast wel weer terug. Hij is heus niet iemand die alleen maar naar het geld kijkt, hij heeft gewoon een verkeerde beslissing genomen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>