PSV loot gunstig.

PSV heeft goed geloot voor de Europa League. In Portugal zal het aantreden tegen Benfica, om vervolgens het thuis af te mogen maken. En daarmee treffen we toch niet bepaald de sterkste tegenstander. In de vorige ronde schakelden ze PSG uit, wat ook al een redelijk gedevalueerd team is. Mochten we doorkomen, dan komen we Sporting Braga of Dynamo Kiev tegen. Ook daar mogen we eerst uit, en ook die clubs zijn niet onverslaanbaar. Een goede loting dus: Fredje zal ook wel weer ‘mogelijkheden zien’. FC Twente kunnen we overigens pas in de finale tegenkomen, ook leuk.

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>