PSV wint en gaat verder na aantrekkelijk duel.

Er hoeft verder niet veel meer gezegd te worden als je met een 0-1 achterstand onder applaus de rust in gaat. PSV speelde goed en bovenal erg attractief voetbal vanavond, met een verdiende 3-1 winst als gevolg. En de negatieve spiraal waar ik het over had keerde zich om, want het publiek stond 90 minuten achter het elftal en het elftal heeft het publiek daarvoor beloond. Natuurlijk, de rode kaart hielp wel mee, maar dit is een PSV in goede doen. Ajax zal het hier heel moeilijk krijgen zondag.

Trouwens, waren er meer mensen die met samengeknepen billen zaten te kijken naar Balazs Dzsudzsák die ging zeuren na zijn gele kaart? En dat terwijl hij wel zo slim was bij die gelijkmaker. Voor de rest: top gedaan en op naar zondag!

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>