PSV tegen Lille op een waardeloze grasmat.

Aanstaande donderdag spelen we tegen de koploper van Frankrijk. En zoals je van koplopers mag verwachten, hebben ze (net als wij) een keurige grasmat. Maar niets is minder waar: het gras in Lille is dramatisch. “Het is onmogelijk om hier een serie goede duels te spelen”, aldus hun trainer Rudi Garcia. “Om heel eerlijk te zijn, moet dit veld meteen worden vervangen”, zei middenvelder Florent Balmont.

Zonder te kijken geloof ik het direct, aangezien ook al een speler van ze geblesseerd is geraakt door het veld. Nou ja, het is wel vaker ploegen de laatste tijd, maar laten we hopen dat ze er nog wat aan doen, anders wordt dat wel heel letterlijk.

Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PSV tegen Lille op een waardeloze grasmat.

  1. Sympho

    Ze betalen spelers trig trig miljoenen, en een fatsoenlijke grasmat is teveel gevraagd..

      /   Reply  / 
  2. Paul Postuma

    Ach, de Arena stond in de beginjaren nou ook niet echt bekend om zijn goede grasmat maar we hebben het daar toch altijd wel goed gedaan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>