Bnei Yehuda, wablief?

PSV moet naar Bnei Yehuda, Tel Aviv, Israël. Eerst een uitwedstrijd (dat is in ieder geval positief) en later moet het karwei thuis worden afgemaakt. De tegenstander is, net als Cherno dat was, compleet onbekend voor de meeste mensen. Daarom even wat informatie over de internationale ervaring van de club. Bnei speelt bijna nooit Europees voetbal, dit is pas de vierde keer in hun 73-jarig bestaan. Ze hebben alle kwalificatierondes moeten doorlopen, en hebben daarin alle wedstrijden gewonnen zonder één tegendoelpunt. Nou is dat tegen Simurq Zaqatala en Dinaburg niet zo bijzonder, maar ook van Paços de Ferreira werd twee keer met 1-0 gewonnen. Absoluut geen slecht team dus en PSV zal ook hier niet zomaar even overheen walsen.

Off topic: er gaan stemmen op voor een boycot van de thuiswedstrijd omdat PSV 3 euro meer (namelijk 19 euri) vraagt voor tickets dan bij PSV-Cherno. Toen zat het stadion maar net halfvol en een echt slimme zet van het bestuur lijkt dit dan ook niet.

Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen
Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bnei Yehuda, wablief?

  1. Jew

    Weer tegen Joden voetballen, the irony continues!
    Wahahaha

      /   Reply  / 
  2. Glenn

    Vollop en wie niet springt die is een Jood zingen !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>