Koeman krijgt opnieuw klop

koeman-valencia-verliest-weerHet bestuur van Valencia moet zich onderhand de haren uit het hoofd trekken na opnieuw een kansloze nederlaag. Gisteren was het Villarreal dat op alle fronten sterker was en de streekgenoot won thuis dan ook overtuigend met 3-0. Opnieuw dus puntenverlies voor de formatie van Ronald Koeman die sinds de overwinning op 10 november tegen Real Murcia geen wedstrijd meer heeft gewonnen in de Primera División.

Koeman heeft er dit seizoen met negen wedstrijden onder zijn leiding nu net zoveel wedstrijden opzitten als zijn ontslagen voorganger Sanchez Flores. Opvallend is dat Flores drie keer zoveel punten haalde dan Koeman (18 om 6), maar dat de Groninger nog wel het vertrouwen van de leiding van Valencia geniet … maar hoelang nog vraag je je af.

Het bestuur van Valencia heeft zich met het tussendoor aanstellen van Koeman in een onmogelijke positie gemanouvreerd. Afgezien van het gezichtsverlies zou Valencia met het ontslag van Sneeuwklokje halverwege het seizoen weer zonder trainer zitten en moeten ze Koeman ook nog eens een torenhoge afkoopsom betalen. Maar voordat de supporters hun eigen stadion gaan afbreken zal er toch iets moeten gebeuren.

Wat zal het Valencia-bestuur er spijt van hebben dat ze eind oktober een belletje naar Acht hebben gepleegd. Datzelfde bestuur wil ik namens alle PSV-supporters hartelijk bedanken voor de verlossing, want nadat Koeman afgelopen seizoen al bijna door de mand was gevallen was het een kwestie van tijd geweest eer we er in Eindhoven waren achter gekomen dat hij eigenlijk maar een heel middelmatige trainer is.

meer: Buitenlands voetbal  | Ronald Koeman


zie ook:
Countdown voor Koeman
Weer puntverlies voor Koeman

Koeman krijgt pak slaag van Rijkaard
Nu al witte zakdoekjes voor Koeman

Top 3 van 2007:
FILMPJE: Van Nistelrooy's goal tegen Bilbao

Italiaanse presentatrice uit de kleren
PSV verantwoordelijk voor ontslag Ten Cate

rss2.0 Laat me weten wanneer er nieuwe berichten zijn

Add to Technorati Favorites

 

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:Dante: We móeten van PSV winnen
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>