Fans willen Arnesen als nieuwe directeur

Als het aan de PSV-fans ligt, wordt Frank Arnesen de nieuwe algemeen directeur van PSV. Ruim 2.400 supporters vulden de afgelopen week een enquête in op ed.nl. Bijna 1/3 van de stemmers ziet in Arnesen de ideale directeur. 

De enquête werd gehouden omdat huidig PSV-directeur Tiny Sanders per 1 april de handdoek gooit. Van de mogelijke kandidaten stak Arnesen ver boven de rest uit. Opvallend is dat een groot deel van de PSV-aanhang nog altijd vindt dat ‘mr. PSV’ Guus Hiddink de nieuwe Algemeen Directeur moet worden. Echter volgt hij na het WK in Brazilië Louis van Gaal op als bondscoach van Oranje. Ook Hans van Breukelen kreeg veel stemmen, maar hij gaf al eerder aan geen trek te hebben in de functie.

Benieuwd wat de bezoekers van PSV-Blog.nl vinden. Wie is volgens jullie de ideale opvolger van Tiny Sanders?

Wie moet Tiny Sanders opvolgen?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Willems nog veel langer uitgeschakeld
Lees ook:‘Overwinteren kan nog best’ Echt?
Lees ook:PSV schrikt te laat wakker
Lees ook:Guardado mogelijk toch tegen Ajax
Lees ook:PSV rouwt om sterfgevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>